ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγριο ξύλο και χημικά στη συγκέντρωση κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις

Χημικά και ξύλο στην πορεία ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις.

Η αστυνομία διέλυσε τη συγκέντρωση κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις, πέταξε χημικά και κρότου λάμψεις ενώ προχώρησε σε αναίτιες προσαγωγές. 

Σε 15 προσαγωγές, εκ των οποίων οι εννιά μετατράπηκαν σε συλλήψεις, προχώρησε η Αστυνομία, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που ξέσπασαν στο κέντρο της Αθήνας, στο περιθώριο της πορείας κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις. Προσαχθέντες και συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Σε βάρος εννιά ατόμων σχηματίστηκε δικογραφία για τις επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν

Την ίδια ώρα μέσα στη Βουλή ο Νίκος Βούτσης κατήγγειλε τις επιθέσεις των ανδρών της ΕΛΑΣ με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να του απαντά κάνοντας λόγο για δολοφονική επίθεση κατά αστυνομικών και λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “όλα τα άλλα δεν υπάρχουν”.

Ο Θανάσης Παφίλης του ΚΚΕ έκανε λόγο για κλασική περίπτωση κυβερνητικού σχεδίου κατά των διαδηλωτών και όχι των μπαχαλάκηδων και σημείωσε πως χημικά έπεσαν σε διαδηλωτές και βουλευτές του ΚΚΕ.

Οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από 18:00 κατόπιν εντολής της ΕΛΑΣ

Related Articles

Back to top button