ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις σε Πολάκη : “Εγώ θα σε κλείσω φυλακή”

Σε κόντρα μέχρι εσχάτων εξελίχθηκε η αντιπαράθεση του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Παύλο Πολάκη στην Βουλή. Οι δύο πολιτικοί αντάλλαξαν σκληρές εκφράσεις τόσο για ζητήματα που άπτονται του ΚΕΕΛΠΝΟ όσο και για το ακανθώδες ζήτημα της “αριστείας”.

Διαβάστε τον διάλογο μεταξύ των δύο  :

Γεωργιάδης : «Εγώ σε ξέρω. Σε έχω μελετήσει αρκετά. Εγώ θα σε κλείσω φυλακή Πολάκη! Ο φίλος σου έχασε 2,5 εκατ. ευρώ από την τροπολογία που σου χαλάσαμε»

Πολάκης : “Μας έχετε ζαλίσει με το θέμα της αριστείας. Έρχονται και μιλάνε για την αριστεία ποιοι σε ποιους ; Εγώ τελείωσα το λύκειο με 20. Πόσα έβγαλε ο κ. Μητσοτάκης;Την ιατρική σχολή την τελείωσα στα 6,5 χρόνια γιατί κράταγα ένα μάθημα στην ΕΦΕΕ. Ο Άδωνις έκανε 15 χρόνια. Ο Τζήμερος έχει πάρει πτυχίο ; Όλος αυτός ο συρφετός έχει πάρει πτυχίο;”

« Πράγματι το πήρα στα 10 χρόνια το πτυχίο μου γιατί έπρεπε να βοηθήσω τους γονείς μου. Στα πρακτικά της Βουλής έχω τον κ. Πελεγρίνη που μου έπλεξε το εγκώμιο» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε άλλο σημείο απαντώντας σε σχετική κριτική του Παύλου Πολάκη και συνέχισε: «Εσείς κ. Πολάκη μπορείτε να μου καταθέσετε το πτυχίο εντατικολόγου που το έχετε; Θέλω το πιστοποιητικό! Ξέρετε γιατί; Γιατί κάνατε τον διευθυντή εντατικής χωρίς να έχετε πτυχίο».

Related Articles

Back to top button