ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις: «Η Αθήνα γυρίζει στην εποχή της παρακμής, στο έλεος της άκρας Αριστεράς»

«O Χάρης Δούκας υπερψηφίστηκε από μία ανίερη Συμμαχία της Άκρας Αριστεράς, του Πασόκ και υποστηρικτών του Ηλία Κασιαδιάρη που ήθελαν να ηττηθεί ο Μπακογιάννης και η Νέα Δημοκρατία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας 

Θέση μετά τις αντιδράσεις που προέκυψαν για τη φράση που ειπώθηκε από τον Χάρη Δούκα πέρι «γκλομπ μπάτσου» στην πρόσφατη επεισοδιακή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αθηναίων, παίρνει με μία μακροσκελή ανάρτηση στο twitter, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η Αθήνα γυρίζει στην εποχή της παρακμής, στο έλεος της άκρας Αριστεράς» αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Ο κ. Γεωργιάδης, κάνοντας μία μίνι αναδρομή στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές όταν εκλέχθηκε δήμαρχος Αθηναίων ο Χάρης Δούκας, τονίζει πως « ο Χάρης Δούκας υπερψηφίστηκε από μία ανίερη Συμμαχία της Άκρας Αριστεράς, του ΠΑΣΟΚ και υποστηρικτών του Ηλία Κασιαδιάρη που ήθελαν να ηττηθεί ο Μπακογιάννης και η Νέα Δημοκρατία», προσθέτοντας ότι «τώρα ο ένας μετά τον άλλον, με παίρνουν και «κλαίνε» για την Αθήνα και το πώς έμπλεξε με τον Δήμαρχο που εξελέγη για τα επόμενα 5 χρόνια…».

Μάλιστα ο υπουργός Υγείας επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας πως «δεν χωρούν ψευδαισθήσεις η Αθήνα γυρίζει σε εποχές Παρακμής, στο έλεος της Άκρας Αριστεράς, με την συνδρομή φυσικά του Πράσινου Σύριζα δηλ του τωρινού ΠΑΣΟΚ».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button