ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης σε ΠΑΣΟΚ: «Πάρτε ένα 3% να τελειώνουμε» 

Σφοδρή κόντρα ανάμεσα στον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και τον Άδωνι Γεωργιάδη ξέσπασε στη Βουλή με αφορμή την φράση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ότι «αν νομίζετε ότι εμείς φάγαμε ξύλο για να γίνουμε υπουργοί σας κάνετε λάθος»!

Όλα ξεκίνησαν από την τοποθέτηση του κ. Κωνσταντινόπουλου στην Ολομέλεια της Βουλής, ο οποίος υπογράμμισε ότι μετά τις υποκλοπές εναντίον του Νίκου Ανδρουλάκη το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ι εμπιστοσύνη πια στη ΝΔ. Όπως ο ίδιος είπε η Χαριλάου Τρικούπη έδειξε εμπιστοσύνη όταν ψήφισε την τροπολογία για την ΑΔΑΕ, με δεδομένο ότι είχαν πειστεί πως η ρύθμιση αφορούσε για παράδειγμα την Τουρκία και τέτοια θέματα.

Σήκωσε τους τόνους ο Γεωργιάδης

Κλείνοντας την ομιλία του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ άφησε αιχμές για τη στάση της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας: «Αν νομίζετε ότι εμείς φάγαμε τόσα χρόνια ξύλο για να γίνουμε υπουργοί σας, μας έχετε ψυχολογήσει λάθος, πολύ λάθος».

Ο παριστάμενος Υπουργός, Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να απαντήσει σηκώνοντας τους τόνους: «Αυτά δεν ενδιαφέρουν τους εργαζόμενους», είπε αρχικά και προσέθεσε: «Εμείς θα σώσουμε τους εργαζόμενους και μόνοι μας. Πάρτε 3% να ησυχάσουμε. Άντε. Να τελειώνουμε».

Related Articles

Back to top button