ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α.Λοβέρδος: Ο Τσίπρας επωφελήθηκε από την Novartis

Ως “πολιτικώς επωφεληθείς” χαρακτηρίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας από τον Ανδρέα Λοβέρδο,δηλώνοντας πως μόνο όφελος προέκυψε για εκείνον από την προσπάθεια ενοχοποίησης πολιτικών προσώπων στην υπόθεση της Novartis

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, διαφοροποίησε τον ρόλο του πρώην πρωθυπουργό από αυτόν του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, τονίζοντας ότι η σύσταση εξεταστικής επιτροπής πρέπει να αφορά αποκλειστικά τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης.

«Δεν πρέπει ο πολιτικώς επωφεληθείς από αυτή την ιστορία, που είναι ο κ. Τσίπρας, να ταυτιστεί με αυτόν που είναι μπορεί ο ηθικός αυτουργός της σκευωρίας, δηλαδή τον κ. Παπαγγελόπουλο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον ηθικό αυτουργό, που φέρεται να είναι ο Παπαγγελόπουλος και στον επωφεληθέντα. Ανήκει στους επωφεληθέντες ο κ. Τσίπρας» τόνισε ο κ. Λοβέρδος. «Να μην γλιστρήσουμε σε λύση εξεταστικής, γιατί γίνεται για τα πράγματα, όχι για τα πρόσωπα, συνεπώς εκεί ο Τσίπρας θα διεκδικούσε ρόλο διογκωμένο… Θα ήθελε να γίνει η αφελής κίνηση εναντίον του» σημείωσε.

«Αν ήθελε, με τον αριθμό των βουλευτών που έχει, θα μπορούσε να προτείνει μόνος του εξεταστική… Θέλει διογκωμένο ρόλο για να βρει αντιπολιτευτικό στίγμα» σημείωσε.

Related Articles

Back to top button
Close
Close