ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραιτήθηκε ο Παπαμιμίκος – Ραγδαίες εξελίξεις στη ΝΔ

Μετά τα πρωτοφανή επεισόδια στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ και ενώ ο Μητσοτάκης τον είχε απειλήσει με διαγραφή, εάν δεν παραιτείτο μέχρι αύριο. Αναμένεται και παραίτηση του προέδρου της νεολαίας Βασίλη Γεωργιάδη
 Την παραίτηση του από την πολιτική επιτροπή και από μέλος του κόμματος υπέβαλε πριν από λίγο ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος, στον οποίο η ηγεσία του κόμματος είχε δείξει την έξοδο για τα πρωτοφανή επεισόδια στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε εξετάσει το ενδεχόμενο διαγραφής τόσο του κ.Παπαμιμίκου, όσο και του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Βασίλη Γεωργιάδη, απειλώντας ουσιαστικά ότι εάν δεν τον διευκόλυναν με την παραίτηση τους από τα αξιώματα τους μέχρι αύριο, θα τους έστελνε στο πειθαρχικό.

Ο κ.Παπαμιμίκος πήγε στη Συγγρού ήδη για να υποβάλλει την παραίτηση του, ενώ αναμένεται απόψε και η παραίτηση του κ.Γεωργιάδη.

Στη δήλωση του εξέφρασε την αντίθεση του στην κατάργηση της ΟΝΝΕΔ. “Σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια εξελέγην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ. Εγώ δεν είχα πότε σχέση με μηχανισμούς. Κάποιοι προσπαθούν να βρουν τρόπο να με διαγράψουν λίγο πριν το συνέδριο της ΝΔ και τη λήξη της θητείας μου”, πρόσθεσε, καταλήγοντας ότι παραιτείται για να διευκολύνει τον κ.Μητσοτάκη.

Related Articles

Back to top button
Close
Close