ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης: Δεν μπορεί ο κάθε Κατρούγκαλος του Κολωνακίου να καταλάβει το πρόβλημα του αγρότη

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Μιλώντας στη Βουλή ο Βασίλης Λεβέντης είπε πως «δεν μπορεί ο κάθε Κατρούγκαλος από το Κολωνάκι να καταλάβει το πρόβλημα του αγρότη» και τόνισε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση: «Έχετε γίνει τρόφιμοι του Κολωνακίου και πίνετε εκεί το καφέ σας. Δεν τα αντιλαμβάνεστε  τα προβλήματα των αγροτών».

«Το Μαξίμου θεωρεί ότι είναι κυβέρνηση για το Κολωνάκι και θεωρεί απόβλητους τους αγρότες τους λέτε φοροφυγάδες ακροδεξιούς», σημείωσε για να απευθυνθεί στους παριστάμενους υπουργούς: «Αυτό που κάνετε είναι κακή άμυνα απέναντι στα μεγάλα προβλήματα. Ο οποιοδήποτε τύραννος θα μπορούσε να αποκαλέσει ακροδεξιούς τους αγρότες αλά δεν θα έλυνε το πρόβλημα».

Σχετικά με τα σημερινά επεισόδια είπε: «ήρθαν οι αγρότες με μόνο «όπλ層 την γκλίτσα και σε αυτούς παρατάξατε τα ΜΑΤ. Τι είναι αυτό; Αν αυτές οι σκηνές ήταν γνωστές πριν τις εκλογές οι αγρότες θα σας ψήφιζαν;».

Για τον Αλέξη Τσίπρα ανέφερε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος που επί έξι χρονιά έλεγε ότι έχει άλλες λύσεις πήγε και υπέγραψε για να πληρώσουν οι αγρότες και δεν έχει την τόλμη να ζητήσει μια συγγνώμη. Να πει ότι αλλιώς νόμιζε. Ότι είχε τα οράματα της αριστεράς και δεν ήξερε τι γίνεται στην Ευρώπη. Ότι πίστευε πως θα κάτσει σούζα η Μέρκελ» για να προσθέσει: «Το ΟΧΙ για εσάς στο δημοψήφισμα τι είναι. Το ΟΧΙ στο ίδιο βράδυ έγινε ΝΑΙ. Ούτε γι αυτό συγνώμη. Ο Παπανδρέου όταν ζήτησε δημοψήφισμα ήταν τρελός. Εσείς τι είστε;».

«Κάνω έκκληση να υποβάλει η κυβέρνηση την παραίτησή της γιατί είναι κυβέρνηση που δεν έχει κανένα λαϊκό έρεισμα», επισήμανε στο τέλος.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button