People

Survivor 2021: Νίκη περίπατος για τους μαχητές – Δηλητηρίαση για τους διάσημους

Εντυπωσιακό το πρώτο επεισόδιο του νέου Survivor

Μια απρόσμενη αποχώρηση έλαβε χώρα στο Survivor της Δευτέρας, λεπτά πριν την έναρξη του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας. Μια αποχώρηση οικειοθελή που ήρθε από την ομάδα των Μαχητών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στην Έλενα Λιλιοπούλου και εκείνη σημείωσε τα εξής: «Είναι ένα παιχνίδι που όλοι γνωρίζουμε ότι έχει πάρα πολλές δυσκολίες και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπει ο τηλεθεατής. Καμία απολύτως σχέση. Δεν έχω πρόβλημα με την επιβίωση, αν θα κοιμηθώ στο σανίδι, αν δεν έχω να φάω, πως ξυπνάω, ότι είμαι μες στη βρώμα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με όλα αυτά. Το πρόβλημα μου εμένα είναι ότι δεν μπορώ ψυχολογικά να δεχθώ αυτό τον εγκλεισμό στην παραλία. Ότι δεν μπορείς να φύγεις. Βγαίνεις έξω και βλέπεις απέραντο γαλάζιο. Δεν μπορείς να πας πουθενά. Αυτό δεν μπορώ να το αποδεχθώ».

«Η αλήθεια είναι πως ήθελα τόσο πολύ να μπω στο παιχνίδι που ήταν ένας φόβος πολύ κλειδωμένος μέσα μου και δεν το είχα σκεφτεί καν και τώρα με έχει ρίξει ψυχολογικά πολύ. Θα αποχωρήσω και αυτή είναι η τελική μου απόφαση» πρόσθεσε η Έλενα Λιλιοπούλου στον παρουσιαστή του Survivor.


Δύσκολες καταστάσεις όμως βίωσαν και οι “Διάσημοι” του “Survivor 4” στο επεισόδιο της Δευτέρας 28/12, με την Κάτια Ταραμπάνκο και την Αγγελική Λάμπρηνα παθαίνουν τροφική δηλητηρίαση, μετά από κατανάλωση ενός άγνωστου καρπού. Σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και η δεύτερη σερί ήττα στα αγωνίσματα να κάνουν την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη.

Στην παραλία των «Διάσημων» η Κάτια Ταραμπάνκο αποφάσισε να δοκιμάσει από έναν καρπό που βρήκε κάνοντας βόλτες στο δάσος πίσω από την παραλία.
«Αρχίζουν και μουδιάζουν τα πόδια μου και τα χέρια μου. Μετά μαυρίζει το σύμπαν γύρω μου, σοβαρεύει η κατάσταση και λέω πως πρέπει να ξαπλώσω γιατί θα πέσω κάτω», είπε χαρακτηριστικά το γνωστό μοντέλο.

«Ένιωσε μια αδιαθεσία, της έπεσε η πίεση», είπε η Αγγελική Λάμπρη για την συμπαίκτριά της, ενώ λίγο αργότερα ξέσπασε και η ίδια σε εμετούς.

Νίκη… περίπατος για την ασυλία

Η ομάδα των Μαχητών έχοντας ανακτήσει δυνάμεις μετά τη χθεσινή τους νίκη και έχοντας περισσότερο τροφή και νερό έδειξαν και τη δεύτερη ημέρα των αγωνισμάτων οτι υπερτερούν των «Διάσημων».

Ίσως έπαιξε ρόλο και το γεγονός οτι η δεύτερη ομάδα, αποδεκατίστηκε, λόγω της τροφικής δηλητηρίασης «κόστισε» ακριβά στην ομάδα.

Στο σημερινό αγώνισμα Μαχητές και Διάσημους αναμετρήθηκαν σε ξηρά και νερό, πριν φτάσουν στους στόχους, με την ομάδα που θα έφτανε πρώτη στις 10 νίκες θα περνούσε αλώβητη στην επόμενη φάση, ενώ μετά τη λήξη του αγωνίσματος θα έτρωγαν και αυγά.

Οι «Μαχητές» όχι μόνο δεν συναντήσαν καμία δυσκολία απέναντι στους «Διάσημους», αλλά έκαναν και… περίπατο στα αγωνίσματα επικρατώντας με 10-3, αναγκάζοντας τους «Διάσημους» να βγάλουν έναν δικό τους στον… τάκο.

Δείτε μερικές απο τις μάχες των σημερινών αγωνισμάτων…

Τριαντάφυλλος-Κοψιδάς… προς αποχώρηση

Στη διάρκεια του συμβουλίου πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία προκειμένου να βγει ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Εκείνος που θα συγκέντρωνε, δηλαδή, τις περισσότερες αρνητικές ψήφους από τους συμπαίκτες του και θα ήταν ένα βήμα πιο κοντά στο να αποχωρήσει από την παραλία του Αγίου Δομινίκου.

Το αποτέλεσμα έφερε ισοψηφία και οι υποψήφιοι είναι δύο ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Κοψιδάς.

Related Articles

Back to top button