People

Mπραντ Πιτ: Η κόρη του, Βιβιέν, «αποκηρύσσει» τον πατέρα της – «Δεν θέλει το επίθετό του»

Και τα υπόλοιπα αδέρφια της δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση μαζί του, ανέφερε άτομο από το περιβάλλον της Αντζελίνα Τζολί

Οι σχέσεις του Μπραντ Πιτ με τα παιδιά που απέκτησε με την Αντζελίνα Τζολί χειροτερεύουν όλο και περισσότερο.

Μετά τη Ζαχάρα και τη Σιλό, που χρησιμοποιούν μόνο το επίθετο της μητέρας τους και η 15χρονη Βιβιέν απαρνήθηκε το «Πιτ». Σύμφωνα με το OK Magazine, η έφηβη αναφέρεται ως Βιβιέν Τζολί στην ατζέντα της παράστασης «The Outsiders» της Νέας Υόρκης, όπου συνεργάστηκε με τη μητέρα της, ως βοηθός της.

Λίγους μήνες νωρίτερα, η αδερφή της, Ζαχάρα, συστήθηκε με δυνατή φωνή, ως Ζαχάρα Μάρλι Τζολί σε εκδήλωση της αδελφότητας στο Spelman College, όπου φοιτά. Ακόμη, η Σιλό χρησιμοποιεί πλέον μόνο το επίθετο της μητέρας της στα social media.

Πηγή από το περιβάλλον της Τζολί λέει στο περιοδικό: «Είναι σπαρακτικό. Ο υπαινιγμός είναι ότι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τον Μπραντ».

Ο πρώην σωματοφύλακας της οικογένειας, Τόνι Γουέπ, άφησε να εννοηθεί ότι η 48χρονη ηθοποιός και μητέρα των έξι παιδιών μπορεί να φέρει ευθύνη, καθώς σε νέα νομικά έγγραφα που σχετίζονται με τη μάχη της με τον Πιτ για το οινοποιείο Miraval, ο Γουέμπ ισχυρίστηκε ότι ένας από τους υπαλλήλους του άκουσε κάποτε την Τζολί «να ενθαρρύνει τα παιδιά να αποφεύγουν να περνούν χρόνο με τον Πιτ κατά τη διάρκεια των επισκέψεων που τους έκανε όταν διεκδικούσε μέρος της επιμέλειας».

GettyImages-2148323586_2

Παραιτήθηκε από το αίτημά του να διεκδικήσει την επιμέλεια των παιδιών τους
Ο Πιτ, σύμφωνα με άρθρο της Daily Mail τον Μάρτιο, παραιτήθηκε του αιτήματός του να διεκδικήσει την επιμέλεια των έξι παιδιών που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του.

Πηγή που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων, ανέφερε ότι το ζευγάρι, το οποίο βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη από το 2016, φέρεται να φτάνει σε διακανονισμό το καλοκαίρι. Αν και ο Πιτ αρχικά επιδίωκε να εξασφαλίσει την εξ ημισείας επιμέλεια των παιδιών του, σκοπεύει να αποσυρθεί, αφήνοντας την πλήρη επιμέλειά τους στην ηθοποιό. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, εκείνος θα έχει δικαίωμα των επισκέψεων.

Γιατί οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση;
Παρά τα όσα γράφτηκαν, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει ανακοινώσει επίσημα ή μέσω εκπροσώπου, τίποτα σχετικό. Ωστόσο, ο Πιτ δεν φαίνεται να έχει και άλλη επιλογή. Τα τρία από τα παιδιά του, που είναι πλέον ενήλικα (ο 22χρονος Μάντοξ, ο 20χρονος Παξ και η 19χρονη Ζαχάρα), δεν έχουν καλές σχέσεις με τον πατέρα τους και ως ενήλικες πια, δεν καλύπτονται από καμία συμφωνία επιμέλειας.

jolie-pitt

Οι κακές σχέσεις του Πιτ με τα παιδιά του
Οι κακές σχέσεις του Μπραντ Πιτ με τα παιδιά του είδαν το φως της δημοσιότητας, μερικούς μήνες πριν. Πρώτα, διέρρευσε η περιβόητη σήμερα ανάρτηση του Παξ,για τη «Γιορτή του Πατέρα» που είχε κάνει πριν τρία χρόνια.

Ο 19χρονος που υιοθέτησε το ζευγάρι στο παρελθόν, είχε γράψει κάτι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για τον Μπραντ Πιτ, το οποίο αποδεικνύει ότι δεν είχαν καλές σχέσεις. Μάλιστα, επιβεβαιώνει ίσως και τα όσα υποστήριξε η Αντζελίνα Τζολί για την επιθετική συμπεριφορά του Χολιγουντιανού σταρ, ως προς την ίδια, αλλά και τα παιδιά τους.

paxw03
Ο Παξ Τζολί-Πιτ έγραψε για την Ημέρα του Πατέρα «χρόνια πολλά απαίσιε άνθρωπε, παγκόσμιας κλάσης κοπ…» αναφερόμενος στον Μπραντ Πιτ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button