People

Επίσημο! Η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης στις φυλακές

Η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης, υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης στις φυλακές.

Η κόρη της Σοφία Βόσσου, όπως είχε γίνει γνωστό ήθελαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης προκειμένου να έχουν λίγο περισσότερο χρόνο μαζί όπως ανέφερε το ρεπορτάζ.

Ευτυχισμένες στιγμές μέσα στην φυλακή

Το πρωί της Πέμπτης , η Ερασμία Μάνου και η μητέρα της, που είναι δίπλα της στήριγμα, Σοφία Βόσσου, έφτασαν στις φυλακές του Κορυδαλλού, προκειμένου να υπογραφεί το σύμφωνο συμβίωσης.

Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε επίσης στον Κορυδαλλό, και απαθανάτισε την Ερασμία μαζί με τη μητέρα της, τη στιγμή που έβγαιναν από τις φυλακές, λίγες στιγμές αφότου είχε υπογράψει το σύμφωνο συμβίωσης με τον αγαπημένο της.

Η Ερασμία δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία και τη χαρά της, και δεν έπαψε στιγμή να χαμογελάει στον φακό.

Δείτε φωτογραφίες

Πώς γνωρίστηκαν

Η τραγουδίστρια, σε συνέντευξή της στο Happy Day, είχε αποκαλύψει το πώς γνωρίστηκε με τον αγαπημένο της, όταν εκείνος έκανε απεργία πείνας.

“Είμαι πάρα πολύ καλά, είναι η στιγμή που το ένιωσα. Ο αρραβωνιαστικός μου είναι ο Βασίλης Δημάκης, ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, ο φοιτητής κρατούμενος Βασίλης Δημάκης. Κατάφερε να τελειώσει το Πανεπιστήμιο, τις Πολιτικές Επιστήμες. Οι δεσμοί μεγαλώνουν σε αυτές τις συνθήκες. Η επικοινωνία είναι δύσκολη, όλα είναι δύσκολα. Παρόλα αυτά ό,τι είναι να συμβεί, συμβαίνει και δε μπορεί να το σταματήσει τίποτα. Αυτό νομίζω.

Με τον Βασίλη αρχίσαμε να επικοινωνούμε όταν έκανε την απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του στο να σπουδάσει. Του έστειλα ένα μήνυμα συμπαράστασης στα social media, δεν το διαχειριζόταν ο ίδιος αυτό το προφίλ και οι άνθρωποι που το είχαν του μετέφεραν την πληροφορία. Εκείνος επικοινώνησε μέσα από τη φυλακή, ακολούθησαν επισκεπτήρια που πήγαινα να τον δω στον Κορυδαλλό κάθε 15 ημέρες. Είχαμε πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη ο ένας τον άλλον για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω. Είναι πολύ δύσκολο αλλά παράλληλα είναι μοναδικό.

Ο αρραβώνας έγινε με ειδική άδεια, παρουσία της μητέρας μου. Ήταν περίεργο όλο αυτό και ταυτόχρονα πολύ συγκινητικό. Η μαμά μου με τον Βασίλη έχουν πολύ ωραία σχέση, επικοινωνούν με κάποια τηλέφωνα. Στην αρχή φοβήθηκε, όταν της το είπα. Μετά – δεύτερο χρόνο – ήθελε να το συζητήσουμε. Το τρίτο βήμα ήταν ότι γνωρίστηκαν και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι πολύ χαρούμενη κι εκείνη για το θάρρος μου” είχε πει, μεταξύ άλλων, η Ερασμία Μάνου.

Related Articles

Back to top button