ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ξέσπασμα Ραχήλ Μακρή κατά Κεραμέως: Η υπάλληλος του Ροκφέλερ έκλεισε τα σχολεία

Βολές κατά της υπουργού Παιδείας για το κλείσιμο των σχολείων, ρίχνει η πρώην βουλευτής Ραχηλ Μακρή. Μάλιστα την χαρακτηρίζει υπάλληλο του Ροκφέλερ..

Η Ραχήλ Μακρή ανακατεύει μέσα το Ισλάμ και το Πάσχα, καθώς θεωρεί ότι βολεύει αυτό εκείνους που ” σε βάλανε να ψηφίσεις στην βουλή για να σε κάνουν βουλευτή και υπουργό σχετικά με τα αφυλα και το πώς να ντύνουν τα αγόρια κορίτσια για να μάθουν”.

Δείτε την ανάρτηση της κ. Μακρή:

Η υπάλληλος του Ροκφέλερ έκλεισε τα σχολεία στα καλά του καθουμένου με τους γονείς να μην έχουν που να τα αφήσουν για να πάνε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς σε χώρους με κόσμο για να τα μεταφέρει το Πάσχα.

Πολύ βολικό φυσικά για το ισλάμ. Αυτή που δε. Ξέρει πως είναι ένα ελληνικό δημόσιο σχολείο και δεν ήθελε να πάει σε ελληνικό πανεπιστήμιο.

Άκου κυρά μου να πας μόνη σου το Πάσχα. Εξάλλου δεν μαθαίνουν και κατι πλην των σκουπιδιών για κλιματικές απάτες για θρησκευτικά ουδέτερα δηλαδή ισλαμικά κράτη και αυτά που σε βάλανε να ψηφίσεις στην βουλή για να σε κάνουν βουλευτή και υπουργό σχετικά με τα αφυλα και το πώς να ντύνουν τα αγόρια κορίτσια για να μάθουν.

Related Articles

Back to top button
Close
Close