ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Βόμβες» από Κραουνάκη κατά ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα: Θα έρθει νέο πρόσωπο..

«Δεν με απασχολεί καθόλου, η δεύτερη ευκαιρία του Τσίπρα!»

Κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα αλλά και του ίδιου του κόμματος, στρέφεται ο Σταμάτης Κραουνάκης μιλώντας στο περιοδικό «Πατρινόραμα».

«Αυτό που με απασχολεί και στο οποίο κάνω πολύ σοβαρή κριτική, είναι ένα: Τι κάνει η Αντιπολίτευση; Καριέρα! Βλέπω όλοι σχεδιάζουν, πώς θα μοιραστούν τα ψηφαλάκια! Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή μία προσωπικότητα, που να δείχνει ότι πονάει τον τόπο! Από κανένα χώρο! Βλέπω παντού «κουτάκια». Με προετοιμασμένο λόγο! Τα έχουμε ξανακούσει όλα» συμπληρώνει.

Σχετικά με το μέλλον, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις λέον από τον Αλέξη Τσίπρα, προβλέπει ότι «η συνθήκη θα γεννήσει καινούργιο πρόσωπο!» προσθέτοντας ότι «αυτή η γη θέλει τόσο πολύ να ξαναγεννηθεί και θα ξαναγεννηθεί! Είναι αναπόφευκτο! Πάμε προς τα εκεί και δυστυχώς οι μέτριοι πολιτικοί μας, δεν το κατανοούν. Και μιλάω για όλες τις παρατάξεις αυτή τη στιγμή. Είναι τραγικά μονότονο και τραγικά απεχθές, κουραστικό και βαρετό, το πόσο οι πολιτικοί μας είναι έρημοι και σκότεινοι από το ουσιαστικό γίγνεσθαι! Κάνουνε μόνο λογαριασμούς!»

Αναφορικά με τη δημόσια στήριξη που προσέφερε στο παρελθόν στον Αλέξη Τσίπρα, ο Σταμάτης Κραουνάκης, σημειώνει: «Κοιτάξτε: Ότι ήρθε μια στιγμή όπου ένας νέος ηγέτης, συμπαθέστατος, πήρε δύναμη από τον κόσμο, έφθασε να είναι εξουσία, είναι κάτι που όχι μόνο εγώ, αλλά όλοι μας εκείνη την ώρα, είπαμε «Γένοιτο»! Βάλαμε την καρδιά μας και είπαμε «ρε παιδί μου, είναι ένας νέος άνθρωπος! Γένοιτο! Σε μία πάρα πολύ δύσκολη ώρα μάλιστα» Ναι, πήρε ψήφους, αλλά θα μου επιτρέψεις να πω, ότι επειδή η Δεξιά στην Ελλάδα είναι βαθιά ριζωμένη γενεά επί γενεά, του επιτρέψανε να γίνει Κυβέρνηση! Σε άλλα πέτυχε απ’ ότι φάνηκε, σε άλλα όχι! Πιστεύω ότι δεν πρέπει να είμαστε βιαστικοί για να κρίνουμε τους ανθρώπους. Μην ξεχνάτε, ότι και για τον Τσίπρα, αυτό το «όχι» στο δημοψήφισμα, που έγινε «ναι», ήταν το μεγάλο του αγκάθι!»

Και προσθέτει: «Βλέπω και στα συλλαλητήρια του ΣΥΡΙΖΑ κομματικούς υπαλλήλους! Παιδιά που είναι μισθωτοί του κόμματος και πολλοί από αυτούς δεν είναι και πρώτης τάξεως παιδιά! Αφήνω απ’ έξω τη Δεξιά και επικεντρώνω την κριτική μου στην Αντιπολίτευση, γιατί από εκεί περίμενα περισσότερα. Τη Δεξιά την ξέρουμε, είναι μία και δεν αλλάζει. Απλώς ακόμα και τώρα, αυτό το ιστορικό κόμμα της Ν.Δ. έχει ανεχθεί αυτή την παταγώδη μετριότητα, που λέγεται Μητσοτάκης. Και πιστεύω ότι κι αυτό δεν θα κρατήσει πολύ».

Πάντως ο Σταμάτης Καραουνάκης προβλέπει δραματικές εξελίξεις: «Ακούστε: Γίνονται και θα γίνουνε πολλά! Η γενική κατεύθυνση αυτής της Κυβέρνησης, είναι να βάλει τα δύο πόδια της Ελευθερίας, σε ένα παπούτσι! Δεν θα μείνει τίποτα! Δεν θα καταφέρουνε τίποτα! Πιστεύω στη δύναμη του λαού! Υπομένει, υπομένει, υπομένει και κάποια στιγμή λέει «όχι»! Κάποια στιγμή ο λαός, λέει «όχι»! Στις επόμενες κάλπες θα υπάρχουν τρομερές εκπλήξεις! Ξεχνάνε, ότι όποτε βάλανε χέρι στη νεολαία, το πληρώσανε ακριβά! Όλα τα μεγάλα κινήματα στην ιστορία της ανθρωπότητας, ξεκίνησαν από το ξεσήκωμα των νέων.»

«Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική, δεν με ενδιαφέρουν οι θέσεις! Είμαι καλλιτέχνης. Ο κόσμος, οποιονδήποτε κομμάτων, με αγαπάει γι αυτό που κάνω! Μπορεί κάποιους να τους θυμώνω γιατί έχω έναν ελεύθερο λόγο και κάνω κριτική, αλλά ο κόσμος στην μεγάλη του πλειοψηφία στη χώρα αυτή, αγαπάει τον Σταμάτη Κραουνάκη που γράφει τραγούδια. Δεν εξαργυρώνω αυτή την αγάπη, με καμία πολιτική θέση και σε κανένα κόμμα!» συμπληρώνει ο Σταμάτης Κραουνάκηςμεταξύ άλλων, δημοσιογράφο Παναγιώτη Ρηγόπουλο και το «Πατρινόραμα».

Related Articles

Back to top button