ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το ξεμάτιασμα σε γιατρό- Αντιδήμαρχο Θεσσαλονίκης – «Έπιασε» λέει ο ίδιος (Βίντεο)

Η κάμερα έδειξε τι συνέβη 

Μάρτυρες … ξεματιάσματος σε live μετάδοσηέγιναν οι συμμετέχοντες σε τηλεδιάσκεψη του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο αντιδήμαρχος, Χάρης Αηδονόπουλος, ο οποίος είναι γιατρός στο επάγγελμα, σε κάποιο σημείο της τηλεδιάσκεψης ζήτησε από δημοτικούς συμβούλους να κρατήσουν ένα θέμα προκειμένου να το απαντήσει λίγο αργότερα καθώς εξέταζε εκείνη τη στιγμή έναν ασθενή.

Ξέχασε όμως να κλείσει την κάμερα, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί ο πραγματικός λόγος της απουσίας του, καθώς όλοι είδαν να δέχεται ξεμάτιασμα από τη γραμματέα του.

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» του ΑΝΤ1 μίλησε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Θεσσαλονίκης, Χρήστος Αηδονόπουλος.

Ο ίδιος σχολίασε το live ξεματιασμα, λέγοντας ότι δεν ξέχασε να κλείσει την κάμερα, αλλά ότι δεν κρύβει τίποτε από κανέναν. Ο κ. Αηδονόπουλος με ειλικρίνεια απάντησε ότι «έπιασε το ξεμάτιασμα».

“Είμαι γιατρός, από το πρωί είχα πολλά χειρουργεία, συσκέψεις. Το ξεμάτιασμα έπιασε. Ομορφόπαιδο δεν μπορώ να πω αν είμαι για λόγους σεμνότητας, αλλά γλυκούλης είμαι” τόνισε με νόημα.

Όπως αποκάλυψε αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Θεσσαλονίκης, αυτή που τον ξεμάτιασε ήταν η γραμματέας του.

Related Articles

Back to top button
Close
Close