ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το γλέντι του πρώην δημάρχου Ωρωπού εν μέσω καραντίνας (Βίντεο)

Με ζεϊμπέκικα, συρτά και τσιφτετέλια, παραβιάζοντας πλήρως τα περιοριστικά μέτρα, ο πρώην δήμαρχος Ωρωπού, Θωμάς Ρούσσης, έκαψε το… πελεκούδι ανήμερα της ονομαστικής του εορτής παρουσία πληθώρας «γαλάζιων» τοπικών στελεχών και όχι μόνο.

Γλέντι τρικούβερτο στήθηκε στο σπίτι του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ωρωπού. Τα υψηλά ντεσιμπέλ της μουσικής σε συνδυασμό με τα παλαμάκια και το σπάσιμο πιάτων μετέτρεψαν την αυλή του πρώην δημάρχου σε πίστα.

Χωρίς κανέναν ενδοιασμό δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Θ. Ρούσση έκανε live μετάδοση στο Facebook τις γυροβολιές του πρώην δημάρχου τη στιγμή που οι υπόλοιποι δημότες παραμένουν σε συνθήκες καραντίνας για να τηρήσουν το «Μένουμε Σπίτι». Μετά το σάλο που προκλήθηκε στα σχόλια των αναρτήσεων, ο δημοτικός σύμβουλος αναγκάστηκε να κατεβάσει άρον – άρον τις αναρτήσεις…

Στο γλέντι παραβρέθηκαν περί τα 30 άτομα αρκετοί εξ αυτών μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, στελέχη της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ και της νομαρχιακής επιτροπής της ΝΔ στην Βόρεια Αττική. Μάλιστα, το «παρών» έδωσε και ο «γαλάζιος» δήμαρχος Σχηματαρίου – Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας.

Βίντεο που αναρτήθηκαν στο Facebook:

πηγή

Related Articles

Back to top button