ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το γλέντι στη βίλα του Καμμένου με μπουζούκι και Μάκη Τριανταφυλλόπουλο (pics)

Όσα γράφονται για τα άγχη και τις αγωνίες του, αναφορικά με το προσφυγικό, αλλά και τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία, είναι τελικά εκτός πραγματικότητας

 

«Μια ζωή την έχουμε, κι αν δε την γλεντήσουμε, τι θα καταλάβουμε, τι θα καζαντήσουμε» λέει το τραγούδι και φαίνεται ότι ισχύει και στην περίπτωση του υπουργού Άμυνας, που είναι φανερό ότι όσα γράφονται για τα άγχη και τις αγωνίες του, αναφορικά με το προσφυγικό, αλλά και τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία, είναι τελικά εκτός πραγματικότητας.

Ειδικότερα, στις 21 Σεπτεμβρίου, ο υπουργός Άμυνας έστησε τρικούβερτο γλέντι στη βίλα του, πλάι στη ρομαντικά φωτισμένη πισίνα, καλώντας φίλους του.

Ανάμεσα σε αυτούς ο δημοσιογράφος και φίλος του υπουργού Άμυνας Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πέρασε ένα βράδυ με πολύ τραγούδι, συνοδεία μπουζουκιού, ενώ το ουίσκι έρεε άφθονο.

Αφού έφαγαν και ήπιαν, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μάλιστα δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει.

Τα χαρμόσυνα νέα έγιναν γνωστά από ανάρτηση του μουσικού Τόλη Κιάου στο facebook, με το εξής σχόλιο:

«Με μεγάλη μου τιμή, ήμουν καλεσμένος στην βίλα του Υπουργού Εθ.Αμύνης κ.Πάνου Καμμένου, όπου τραγούδησα και έπαιξα μπουζούκι μέχρι πρωϊας, παρουσία του φίλου, κυρίου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.Ήτανε ένα ξεχωριστό ξημέρωμα..στο επανιδείν………».

 

parapolitika.gr

Tags

Related Articles

Close
Close