ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το απίστευτο SMS Καμμένου και η μήνυση Νικολόπουλου

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς για όσα είδαν χθες το φως της δημοσιότητας. Την αποκάλυψη για σάιτ με κρατική χρηματοδότηση στην υπηρεσία βουλευτών; Το ύφος δύο μεγαλοπαραγόντων της πολιτικής; Τα…emoticon;

Ό,τι και να σχολιάσει κανείς, φαίνεται πως ο κατήφορος της πολιτικής ζωής στην χώρα μας δεν έχει προηγούμενο.

«Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος δίνει στη δημοσιότητα τα μηνύματα που επικαλείται ο κ. Νίκος Νικολόπουλος ώστε να αποκαλυφθεί το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού» γράφει η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ, που συνοδεύεται από μια φωτογραφία της συνομιλίας.

Στην εν λόγω συνομιλία, που έγινε μέσω SMS, o κ, Καμμένος γράφει: «Για να μην στεναχωρηθείς, το απόγευμα θα σ βγάλω όλα τα σάιτ από το γραφείο σου με κρατικές διαφημίσεις και τα άλλα με τον Παπά».

Το σύντομο αυτό μήνυμα, συνοδεύεται μάλιστα και με emoticons γέλιου.

«Εκβιασμός; Όλα στο φως!!!» απαντά με τη σειρά του ο κ. Νικολόπουλος.

«Καθόλου απλώς τώρα εξηγούνται όλα Νικολάκη μου» γράφει με τη σειρά του ο Πάνος Καμμένος.

Νωρίτερα σήμερα, ο κ. Νικολόπουλος μετέβη στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε μήνυση εναντίον του αρχηγού των ΑΝΕΛ, κάνοντας χρήση του άρθρου για βία κατά πολιτικού σώματος.

Ισχυρίστηκε, μάλιστα, πως δέχτηκε SMS από τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας, στο οποίο ο κ. Καμμένος των απειλούσε ότι από το «βράδυ θα σταματήσει οποιαδήποτε κρατική διαφήμιση στα σάιτ τα οποία διαχειρίζεται ο κ. Νικολόπουλος».

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close