ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Tην υποψηφιότητα Λοβέρδου στηρίζει ο Σαμαράς για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Η σχέση των Σαμαρά – Λοβέρδου έδεσε την περίοδο που οι δύο βρίσκονταν στο κοινό μετερίζι απέναντι στον Τσίπρα και τον Παπαγγελόπουλο στην υπόθεση της Novartis

Την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου στη μάχη για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, στηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με την στήλη big mouth του powergame.gr.

Όπως αναφέρει η στήλη η στήλη, ο Μεσσήνιος πολιτικός έχει ξεκινήσει τα πρώτα τηλέφωνα, με στόχο να ενεργοποιήσει διάφορους πυρήνες πασοκικής προέλευσης στην Μεσσηνία. Η σχέση των Σαμαρά – Λοβέρδου έδεσε την περίοδο που οι δύο βρίσκονταν στο κοινό μετερίζι απέναντι στον Τσίπρα και τον Παπαγγελόπουλο στην υπόθεση της Novartis, σύμφωνα με τοbig mouth. 

Δείτε τι γράφει το big mouth

Η πληροφορία προέρχεται από αξιόπιστη πηγή και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Σύμφωνα με αυτήν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αν και φίλος του ΓΑΠ, στηρίζει ανοικτά την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. Μάλιστα, ο Μεσσήνιος, που γνωρίζει όσο λίγοι το παιχνίδι της ψηφοθηρίας, έχει ξεκινήσει τα πρώτα τηλέφωνα, με στόχο να ενεργοποιήσει διάφορους πυρήνες πασοκικής προέλευσης στην Μεσσηνία. Η σχέση των Σαμαρά – Λοβέρδου έδεσε την περίοδο που οι δύο βρίσκονταν στο κοινό μετερίζι απέναντι στον Τσίπρα και τον Παπαγγελόπουλο στην υπόθεση της Novartis.

Related Articles

Back to top button