ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τι απαντά ο βουλευτής Χριστόδουλος Στεφανάδης για το γεύμα Μητσοτάκη στην Ικαρία

Σάλο έχει προκαλέσει το γεύμα του πρωθυπουργού στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Χριστόδουλου Στεφανή στην Ικαρία

Ο κ. Στεφανάδης έσπευσε από την πλευρά του να δώσει τη δική του εξήγηση για το γεύμα του πρωθυπουργού στη βεράντα του σπιτιού του. Ο βουλευτής και καρδιολόγος στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τα ακριτικά νησιά, Φούρνοι, Θύμαινα και Ικαρία και συζήτησε για την πορεία των εμβολιασμών, τα τοπικά προβλήματα και την προώθηση αναπτυξιακών έργων.

Μετά το τέλος της περιοδείας και προ της αναχώρησης του, πέρασε από το λιμάνι του Ευδήλου Ικαρίας, τόπο καταγωγής μου. Τον κάλεσα στο σπίτι μου για ένα πρόχειρο και σύντομο γεύμα. Κατά τη διάρκεια του πρόχειρου γεύματος, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα ελέγχου της πανδημίας, δηλαδή υπαίθριος χώρος της οικίας, χρήση μασκών στο μεσοδιάστημα του γεύματος, αριθμός ατόμων στο τραπέζι.

Στον χώρο βρίσκονταν και τα πρόσωπα της αποστολής από την Αθήνα και η ασφάλεια του προέδρου που τον συνόδευε στο ταξίδι. Λυπάμαι ειλικρινά γιατί οι εικόνες και οι συνθήκες, εκτός του χώρου που ήταν ο πρωθυπουργός, με συγκέντρωση κόσμου που προσήλθε αυθόρμητα για να τον δει από κοντά, δεν ήταν οι πρέπουσες, αποτέλεσαν αφορμή παρεξήγησης και ερμηνεύθηκε αρνητικά η έκφραση της παραδοσιακής φιλοξενίας που δείχνουμε όλοι στο νησί μας».

Το Μέγαρο Μαξίμου, πάντως, κρατά χαμηλούς τόνους και πλην της δηλώσεως του κ. Στεφανάδη, δεν υπάρχει καμία άλλη δήλωση από την κυβέρνηση για το γεύμα του πρωθυπουργού. 

Related Articles

Back to top button