ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Θανάσης Μπούρας για γουρουνοπούλα: Είναι fake news – Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Μπούρας, καθώς κυκλοφόρησε μια πρόσκληση για την γιορτή του στο διαδίκτυο που σύμφωνα με τα λεγόμενά του είναι fake news.

Στην ανακοίνωση – πρόσκληση για την γιορτή, αυτή που κυκλοφορούσε και αναπαράχθηκε στα social media, ο κ. Μπούρας, αφού καλούσε τους ψηφοφόρους να γλεντήσουν μαζί του σε συγκεκριμένο χώρο και χρόνο, τους ενημέρωνε ότι θα «κεράσει» γουρνοπούλα, την οποία όμως θα πρέπει να πληρώσουν προς 11 ευρώ το άτομο!


Σύμφωνα με τον ίδιο, το τελευταίο δεν ισχύει και ότι μπορούν να το επιβεβαιώσουν τα 2.000 που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, ενώ ανέφερε ότι θα κινηθεί νομικά.

Ο κ. Μπούρας είπε «Με πήραν διαμαρτυρόμενοι 2.000 πολίτες που με τίμησαν χθες. Είναι προφανές ότι κάποιοι τρόλαραν την δική μου πρόσκληση. Θα προσφύγω για τα περαιτέρω».

«Ειλικρινά, λυπάμαι ιδιαίτερα γιατί κάποιοι προσπαθούν να παραποιήσουν αυτήν την πρόσκληση. Η πρόσκληση μου είναι σαφής. Καλούσα για την ονομαστική μου εορτή, με τίμησαν πάνω από 2.000 άνθρωποι και μάλιστα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο», είπε ο κ. Μπούρας σημειώνοντας προς όσους πίστεψαν πως είναι αληθινή η αναφορά στην «γουρνοπούλα» και στην χρέωση των ψηφοφόρων πως ούτε ο χώρος δεν προσφέρεται για τέτοια εδέσματα.

Όπως είπε, εμφανώς ταραγμένος ο βουλευτής, «αυτή είναι κακοήθεια κάποιων και θα προσφύγω στα αρμόδια όργανα, γιατί κάποτε πρέπει να προστατεύσουμε την ορθή πληροφόρηση και την Δημοκρατία».

Related Articles

Back to top button