ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το τερματίσαμε! Μία οπαδός του Σώρρα ζητά την σύλληψη βουλευτών έξω από την Βουλή

Η χώρα βιώνει την πιο δύσκολη οικονομική κρίση που γνώρισε από την μεταπολίτευση και μετά, αλλά αυτό δεν σταματάει από τον…ψεκασμό που εξαπλώνεται με κάθε μορφή!

Χθες το πρωΐ, μια οπαδός του Σώρρα, αναζήτησε τα δικά της 10 λεπτά δημοσιότητας, έξω μάλιστα από την βουλή.

Μαζί με καμεραμάν και με μικρόφωνο που είχε στα χέρια της, μπήκε στην είσοδο του προαυλίου της Βουλής και….ανακοίνωσε την ενεργοποίηση του άρθρου 120 του Συντάγματος.

Όπως ανέφερε η ίδια στο σόου που επιχείρησε να κάνει, οι βουλευτές δεν εφαρμόζουν το Σύνταγμα και τα δικαιώματά της και γι αυτό ζήτησε την σύλληψή τους! Όλων! Ανεξαιρέτως!

Δήλωσε μάλιστα στην κάμερα, πως ζητάει να έρθει εισαγγελέας, αλλά τόνισε πως επειδή δεν εμπιστεύεται την δικαιοσύνη, θέλει να επιλέξει αυτή τον δικαστικό λειτουργό που θα εκτελέσει την εντολή της!!

Η υπόθεση φάνηκε τόσο αστεία σε όλους, που ξεπέρασε σε γραφικότητα κια την ίδια την Λουκά!

Ερωτηματικά όμως προκάλεσε η απαίτησή της να επιλέξει η ίδια τον εισαγγελέα, θυμίζοντας σε όλους την περίπτωση της δικαστικής απόφασης για τον Σώρρα, όπου δικαστής ανέφερε πως τα 600δις….υπάρχουν!!

Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στο Φρουραρχείο της Βουλής, αντέδρασαν με μεγάλη ψυχραιμία, χωρίς μάλιστα να φαίνονται διατετημένοι να εξαντλήσουν τα όρια του νόμου!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Related Articles

Close
Close