ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τέρενς Κουίκ: Τετραπλός πλειστηριασμός για ακίνητά του στο Πήλιο – 554.046 ευρώ η συνολική τιμή εκκίνησης

Τα τρία πετρόκτιστα σπίτια είναι διώροφα και έχουν μέγεθος από 50 έως 120 τ.μ.

Τετραπλός πλειστηριασμός για τον Τέρενς Κουίκ, ο οποίος, μετά το πέρασμά του στην πολιτική, συνεχίζει να εργάζεται ως δημοσιογράφος στην Κύπρο. Όπως είπε ο Τάσος Τεργιάκης στο Πρωινό, πρόκειται για τρία σπίτια και ένα οικόπεδο στον Άγιο Αθανάσιο στο Πήλιο, που βγαίνουν «στο σφυρί».

Τα τρία πετρόκτιστα σπίτια είναι διώροφα και έχουν μέγεθος από 50 έως 120 τ.μ.. Το μικρότερο σπίτι έχει τιμή εκκίνησης περίπου 77.000 ευρώ ενώ το μεγαλύτερο αγγίζει τις 284.000 ευρώ. Η συνολική τιμή εκκίνησης για τον τετραπλό πλειστηριασμό διαμορφώνεται σε 554.046 ευρώ. Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός βγήκε στην επίσημη ιστοσελίδα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

“Λύγισε” ο Τέρενς Κουίκ: «Δεν χάρηκα κανένα μου παιδί γιατί είχα παντρευτεί…»

Στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε ο Τέρενς Κουίκ τη νύχτα της Κυριακής προκειμένου να συναντήσει τον Νίκο Χατζηνικολάου και να παραχωρήσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον ΑΝΤ1. Παράλληλα, μετά την ενασχόλησή του με την πολιτική ο Τέρενς Κουίκ, επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια. Ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικώνανακοίνωσε μέσω twitter τη συνεργασία του με το «ΕΞΤΡΑ TV» της Κύπρου, όπου το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα θα παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων. Επίσης, κάθε Δευτέρα θα παρουσιάζει και μια εκπομπή.

Μέσα σε όλα, ο καταξιωμένος δημοσιογράφος αναφέρθηκε από καρδιάς στα τρία πολυαγαπημένα του παιδιά που παραδέχθηκε ότι δεν χάρηκε στο μεγάλωμα τους λόγω δημοσιογραφίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τέρενς Κουίκ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η δημοσιογραφία είναι σαν το ποδήλατο, δεν φεύγει. Αυτό είναι ένα το κρατούμενο. Το δεύτερο είναι ότι εάν πιστεύεις στις αρχές της δημοσιογραφίας δεν σε χαλάει η πολιτική απεναντίας, αν τη ζεις από μέσα, σου γίνεται μάθημα το πως θα γίνεις καλύτερος στην άσκηση των καθηκόντων σου.

Οφείλω να πω ότι μέσα από την πολιτική πολλές φορές έπιασα τον εαυτό μου να λέει ότι έχει αδικήσει πολιτικούς κάνοντας κριτική γιατί αλλιώς τα βλέπεις τα πράγματα απ’ έξω και αλλιώς από μέσα».

Όταν ο παρουσιαστής ρώτησε τον καλεσμένο σχετικά με πιθανές αδικίες που έκανε στην προσωπική του ζωή λόγω της δουλειάς του, ο Τέρενς Κουίκ ήταν σαφής. «Με πληγώνεις! Με πληγώνεις διότι έχω τρία παιδιά και δεν χάρηκα κανένα από τα τρία στο μεγάλωμα τους. Είχαν όμως δύο θαυμάσιες μητέρες, την Ιωάννα και την Μαρίνα γιατί είχα παντρευτεί την δημοσιογραφία και την δουλειά μου.

Και για αυτό πολλές φορές, όταν κατηγορούσα έναν πολιτικό, σκεφτόμουν μετά τη ζημιά έκανα στα παιδιά του και στην γυναίκα του». Στη συνέχεια ακολούθησε ένα σύντομο απόσπασμα όπου μίλησαν τα δύο του παιδιά με λόγια γλυκιά για τον πατέρα τους. Από το βίντεο όμως απουσίαζε ο τρίτος γιος του δημοσιογράφου, ο Ρίτσαρντ.

«Ο Ρίτσαρντ είναι το παιδί αυτό για το οποίο ίσως έχω και τις μεγαλύτερες ενοχές» πρόσθεσε ο Τέρενς Κουίκ, μη μπορώντας να διαχειριστεί την συναισθηματική του φόρτιση, συμπληρώνοντας λιτά πως «ναι, είναι αδικημένος» στη βραδινή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1.

Related Articles

Back to top button