ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τάιλερ: Πρότεινε το αγαπημένο του βιβλίο για γκέι και bisexual

Το βίντεο αναρτήθηκε στον λογαριασμό στο TikTok της κλινικής Maze στις ΗΠΑ που ασχολείται με την σεξουαλική δραστηριότητα και την ανδρική γονιμότητα

Το αγαπημένο του βιβλίο για γκέι και bisexual άνδρες πρότεινε ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ ΜακΜπεθ, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok.

Στο βίντεο ο Τάιλερ ΜακΜπεθ εξηγεί ότι πρόκειται για το βιβλίο με τίτλο «Τα 10 έξυπνα πράματα που μπορούν να κάνοουν οι γκέι άνδρες για να βελτιώσουν τις σχέσεις τους».

Όπως εξηγεί ο σύντροφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται για ένα βιβλίο «ευκολοδιάβαστο, καλογραμμένο και πολύ σχετικό».

Σημειώνεται ότι το βίντεο αναρτήθηκε στον λογαριασμό στο TikTok της κλινικής Maze στις ΗΠΑ που ασχολείται με την σεξουαλική δραστηριότητα και την ανδρική γονιμότητα.

«Ψάχνετε ένα καλό βιβλίο για να βελτιώσετε τη ζωή σας; Αυτή είναι μια καλή πρόταση από τον Τάιλερ ΜακμΜπέθ» αναφέρεται στη λεζάντα του βίντεο στο TikTok.

@sexedtok

Looking for a great book on ways to improve your life? This is a great rec from Tyler McBeth. #bookrec #gaybisexual #lgbtq

♬ original sound – Maze Sexual Health

Related Articles

Back to top button