ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης ανέχεται τα ρατσιστικά παραληρήματα των βουλευτών του

Σκληρή κριτική στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις Δαβάκη και Φωτήλα

 

Σκληρή κριτική στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις Δαβάκη και Φωτήλα. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται λόγος για «ρατσιστικά παραληρήματα βουλευτών της ΝΔ» και επισημαίνεται ότι με τη σιωπή του ο πρόεδρος της ΝΔ «στρώνει το έδαφος στην ακροδεξιά που ηγεμονεύει πλέον στο κόμμα του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Τα ρατσιστικά σχόλια βουλευτών της ΝΔ εναντίον ολόκληρων κοινωνικών ομάδων, φαίνεται ότι δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά. Μετά τον κ. Δαβάκη, σήμερα,  ο κ. Φωτήλας, βασιζόμενος σε ένα «κίτρινο» δημοσίευμα εφημερίδας, προέβη σε ένα κρεσέντο ρατσιστικών, προσβλητικών χαρακτηρισμών  εναντίον συμπολιτών μας που πάσχουν από ψυχικά νοσήματα. Όσον αφορά τον ίδιο τον κ. Φωτήλα, αυτός, έστω και  εκ των υστέρων, και μετά την κατακραυγή, ζήτησε συγνώμη.

Ο κ. Μητσοτάκης, όμως, εδώ και μέρες σιωπά. Με τη σιωπή του, ανέχεται τα ρατσιστικά παραληρήματα των βουλευτών του, επιβεβαιώνει πως είναι γιαλαντζί φιλελεύθερος και στρώνει το έδαφος για την ακροδεξιά που ηγεμονεύει πλέον στο κόμμα του κ. Σαμαρά».

Related Articles

Back to top button