ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η selfie της Κατερίνας Καινούργιου με Παπανδρέου στο instagram

Για την γνωριμία της με τον Παπανδρέου στο γυμναστήριο, μας ενημέρωσε πρόσφατα στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου.

Σήμερα μάλιστα, πέτυχε ξανά στο γυμναστήριο τον πρώην πρωθυπουργό με τον οποίο έβγαλε μία selfie την οποία ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποσπώντας χιλιάδες likes. Δεν έλειψαν βέβαια και τα γνωστά “ψεκασμένα” σχόλια που εμφανίζονται σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά σε καμία περίπτωση δεν χάλασαν την εντυπωσιακή αυτή εικόνα.

img_4150

Η ξανθιά παρουσιάστρια αποκάλυψε προ ημερών την νέα της γνωριμία στην εκπομπή της Πέμπτης, εκφράζοντας αισθήματα θαυμασμού για το κορμί που καταφέρνει και διατηρεί ο πρώην πρωθυπουργός.

«Ποιον είδα χθες στο γυμναστήριο; Κορμάρα! Τον Γιώργο Παπανδρέου», αναφώνησε κατενθουσιασμένη η Κατερίνα Καινούργιου σημειώνοντας ότι την μεταξύ τους γνωριμία έκανε ο γυμναστής.

«Κύριε Παπανδρέου χαίρομαι πολύ», αποκάλυψε η παρουσιάστρια ότι του είπε και εκείνος της απάντησε: «Εσείς τι κάνετε;», με την σειρά εκείνη είπε «Κάνω μια εκπομπή στην τηλεόραση κάθε πρωί».«Την ώρα του κ. Παπαδάκη;», της απαντά «Ναι, κάνουμε και άλλοι εκπομπή εκτός από τον κύριο Παπαδάκη. Υπάρχουν και άλλες εκπομπές, είναι και η Σταματίνα. Δεν είχε ιδέα ποια είναι η Σταματίνα και ποια η Κατερίνα», σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Κάνει γυμναστική πολύ σκληρή, βάρη, διάδρομο… Μπορεί να μας δει σήμερα», γοητευμένη εξιστορούσε την γνωριμία της η Κατερίνα Καινούργιου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button