ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σάλος με Πατούλη: Πήγε στον Σκάι και σε αιμοδοσία της ΑΕΚ ενώ ήξερε ότι είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης πήγε σε αιμοδοσία αν και γνώριζε ότι είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού λίγες ημέρες νωρίτερα, σπάζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της διασποράς της πανδημίας.

Ο Γιώργος Πατούλης έκανε γνωστό ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star. 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε τότε, γνώριζε τουλάχιστον δύο ημέρες πριν ότι είχε έρθει σε επαφή με θετικό κρούσμα και αψηφώντας τους υγειονομικούς κανόνες εμφανίστηκε όχι μόνο στην εθελοντική αιμοδοσία, αλλά και σε πρωινή εκπομπή.

Το χρονικό της ιστορίας που εκθέτει τον κ. Πατούλη

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο κ. Πατούλης αποκαλύπτει ότι είναι θετικός στον κορονοϊό. Το απόγευμα της Τρίτης, 1 Δεκεμβρίου, ο Περιφερειάρχης αναφέρει τα εξής:

“Είχα μια συνάντηση με ένα δήμαρχο, είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα όπως σε κάθε συνάντηση. Διαβάσαμε το Σάββατο σε μια ανάρτησή του ότι βγήκε θετικός. Ο Αντιπεριφερειάρχης μας κ. Πέπας χθες έκανε τεστ και βγήκε θετικός. Οπότε έκανα και εγώ σήμερα και βγήκα και εγώ θετικός. Τηρούμε το πρωτόκολλο προφανώς”.

Ο κ. Πατούλης γνώριζε λοιπόν από το Σάββατο 28 Νοεμβρίου όπως είπε ο ίδιος, ότι είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, ενώ μια ημέρα αργότερα είχε βρεθεί θετικός και ο Αντιπεριφερειάρχης. Οφειλε λοιπόν να μπεί από μόνος του σε καραντίνα.

Την Τρίτη το πρωί ο κ. Πατούλης πηγαίνει στην εθελοντική αιμοδοσία στο ΟΑΚΑ . Πριν, έχει βγει δια ζώσης σε εκπομπή από το πλατό του ΣΚΑΙ. Μάλιστα, παρά τις συστάσεις για εξ αποστάσεως τηλεοπτικές συνεντεύξεις, ο ίδιος είναι ένα από τα λίγα πολιτικά πρόσωπα που εξακολουθούν να εμφανίζονται δια ζώσης στα κανάλια. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ανακοινώνει ότι είναι θετικός.

thetoc.gr

Related Articles

Back to top button