ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πύρρος Δήμας σε Έλενα Ακρίτα: Δεν είμαι αλβανικής καταγωγής, είμαι Έλληνας που γεννήθηκε στην Αλβανία

«Είμαι Έλληνας που γεννήθηκε στην Αλβανία», απάντησε ο Πύρρος Δήμας στην Έλενα Ακρίτα με αφορμή άρθρο της στα «ΝΕΑ» που είχε αναφορά στο πρόσωπο του.

Σε άρθρο της στην εφημερίδα τα «ΝΕΑ», η Έλενα Ακρίτα, ανέφερε στη θετική στάση που είχε ο τότε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, σ’ ένα περιστατικό που στο Ελληνικό Κοινοβούλιο πριν από περίπου 5,5 χρόνια όταν ο τότε βουλευτής της Χρυσής Αυγής και καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Νίκος Μίχος είχε σηκωθεί να πλακώσει τον Πέτρο Τατσόπουλο.

«Τιμητική μνεία στον Πύρρο Δήμα. Το 2014, όταν ο βουλευτής Νίκος Μίχος σηκώνεται να πλακώσει τον Πέτρο Τατσόπουλο, ο Δήμας, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τότε, ορμάει και του κόβει τον δρόμο, λέγοντάς του να μην τολμήσει να προχωρήσει ούτε βήμα. Ο Μίχος λουφάζει κι ο Κασιδιάρης τον τραβάει κακήν κακώς πίσω στα έδρανα. Ο αλβανικής καταγωγής πρωταθλητής μας -ναι, έχει σημασία- με τη στάση του δίνει ένα μάθημα δημοκρατίας σε όλο το Ελληνικό Κοινοβούλιο».

Ο Πύρρος Δήμας έδειξε να ενοχλήθηκε από την αναφορά περί «αλβανικής καταγωγής» και σε επικοινωνία που είχε με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο himara.gr, ενημέρωσε ότι το γνωρίζει και έστειλε μήνυμα στην κυρία Ακρίτα μήνυμα, στο οποίο αναφέρει:

«Γεια σας κυρία Ακρίτα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την αναφορά σας στο πρόσωπο μου στο άρθρο σας στα Νέα. Επιτρέψτε μου μόνο μία διόρθωση. Δεν είμαι αλβανικής καταγωγής. Είμαι Έλληνας που γεννήθηκε στην Αλβανία, παιδί της μειονότητας. Ασφαλώς θα έγινε εκ παραδρομής, απλώς ήθελα να το επισημάνω. Να είστε καλά και σας ευχαριστώ πολύ!».

Related Articles

Back to top button