ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ψαριανός: Τρυφερά είπα «γκομενάκι» την Αχτσιόγλου

Δεν παίρνει πίσω τον σεξιστικό δημόσιο χαρακτηρισμό «γκομενάκι» ο Γρηγόρης Ψαριανός, σε νέο ποστ με το οποίο αποπειράται να ζητήσει… μισή συγγνώμη από την Έφη Αχτσιόγλου.

Σε tweet που έκανε μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτηση εκ μέρους του φωτογραφίας με την υπουργό Εργασίας και το σχόλιο «εμένα μ’ αρέσει το γκομενάκι», ο ανεξάρτητος βουλευτής επανήλθε με μια ωστόσο αμφιλεγόμενη συγγνώμη. Ειδικότερα, αποκάλεσε την υπουργό «Εφάκι» και είπε ότι χρησιμοποίησε το χαρακτηρισμό «γκομενάκι»… τρυφερά.

Μάλιστα, απέδωσε το σάλο που δημιουργήθηκε στην «κορεκτίλα» και τα «αραχνιασμένα κεφάλια».

Σε δυο tweets έγραψε: «Λοιπόν, απαντώντας σε τουιτ κάποιου έγραψα ότι δεν συμφωνώ με αναρτήσεις που «σχολιάζουν κακοβούλως» ωραία κορίτσια. Και έγραψα » εμένα, πάντως, μ’ αρέσει, το γκομενάκι!…» Η συγκεκριμένη λέξη θεωρήθηκε προσβλητική; Εάν έτσι εξελήφθη, συγνώμη από το Εφάκι. Τρυφερά το είπα».

Grigoris Psarianos@grpsarianos

🌹

Λοιπόν, απαντώντας σε τουιτ κάποιου έγραψα ότι δεν συμφωνώ με αναρτήσεις που “σχολιάζουν κακοβούλως” ωραία κορίτσια.
Και έγραψα ” εμένα, πάντως, μ’ αρέσει, το γκομενάκι!…”
Η συγκεκριμένη λέξη θεωρήθηκε προσβλητική; Εάν έτσι εξελήφθη, συγνώμη από το Εφάκι. Τρυφερά το είπα.
21210:12 PM – May 13, 2019 · Attiki, GreeceTwitter Ads info and privacy49 people are talking about this

Ενώ λίγη ώρα αργότερα επανήλθε: «Η πολλή κορεκτίλα, συμπλήρωσα κάπου, σκοτώνει. Τον έρωτα, το χιούμορ, την πλάκα, την ειρωνεία, την τρυφερότητα, τον θυμό, την διαφωνία και την συμφωνία. Τα κακόβουλα λογισμικά είναι εγκατεστημένα μέσα στα αραχνιασμένα κεφάλια και καταστρέφουν, γενικώς και όχι μόνο τους φορείς».

Grigoris Psarianos@grpsarianos

😇

Η πολλή κορεκτίλα, συμπλήρωσα κάπου, σκοτώνει. Τον έρωτα, το χιούμορ, την πλάκα, την ειρωνεία, την τρυφερότητα, τον θυμό, την διαφωνία και την συμφωνία.
Τα κακόβουλα λογισμικά είναι εγκατεστημένα μέσα στα αραχνιασμένα κεφάλια και καταστρέφουν, γενικώς και όχι μόνο τους φορείς.
12410:17 PM – May 13, 2019 · Attiki, GreeceTwitter Ads info and privacy24 people are talking about this

Related Articles

Back to top button