ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πρόταση-Βόμβα Καμμένου υιοθετεί ο Κυριάκος: Να δανειστεί η Ελλάδα από Ρωσία-Κίνα

*Το δεύτερο επετειακό άρθρο της Πρωτάπριλιάς

Μια πρόταση βόμβα έκανε πριν λίγο στο Μαξίμου ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παι πρώην υπουργός του Αλέξη Τσίπρα, Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος, μετά τις τελευταίες εκλογές, δεν παρεμβαίνει στην κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά εμφανίζεται μόνο για επιχειρηματικούς λόγους. Το νέο του λουκ, το αδυνατισμένο, έχει ανανεώσει τον πρώην υπουργό όπου με νέα διάθεση είναι έτοιμος για επαναπροσέγγιση με το κόμμα που υπηρέτησε για 20 χρόνια!

Στο πλαίσιο αυτό, ξεκίνησαν σήμερα 1η Απριλίου του 2020, συζητήσεις με συνεργάτες του πρωθυπουργού. Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφεύγει να τον συναντήσει, αφού είναι νωπές οι πρόσφατες μνήμες που πολεμούσε τη ΝΔ.

Όμως η πρόταση που έριξε σήμερα το τραπέζι, ξύπνησαν μνήμες του 2010, όπου η Νέα Δημοκρατία ήταν ενωμένη απέναντι στον κοινό εχθρό. Το Μνημόνιο της ΕΕ και του Γιώργου Παπανδρέου. Εκείνα τα χρόνια, τα στελέχη του κυβερνώντος πλέον κόμματος, κατηγορούσαν τον ΓΑΠ επειδή έβαζε την χώρα στο Μνημόνιο και λάμβανε χρηματοδότηση από την ΕΕ, ενώ, όπως έλεγαν, θα μπορούσε να δανειστεί από Κίνα και Ρωσία!

Η πρόταση που τότε δεν είχε βρει πρόσφορο έδαφος, σήμερα από τον Πάνο Καμμένο, επανήλθε στο προσκήνιο με τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη ιδιαίτερα ενθουσιασμένο!

Η χώρα αναμένεται εντός της σημερινής ημέρας, 1ης Απριλίου, να καταθέσει επίσημα πρόταση στον Πούτιν, με τον οποίο έχει ήδη μιλήσει ο κ. Καμμένος και έχει λάβει το σχετικό ΟΚ.

Related Articles

Back to top button
Close
Close