ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Οργισμένος ο Μπέος από την παρουσία Παπανδρέου στον Βόλο

Ανάρτηση γεμάτη θυμό, έκανε ο Αχιλλέας Μπέος, για την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού στον Βόλο.

Επί των ημερών της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, ο άλλοτε μεγαλοπαράγοντας του αθλητισμού, μπήκε φυλακή με σοβαρές κατηγοριές. Στις 22 Μαΐου 2011 συγκεκριμέν, συνελήφθη με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης που έστηνε αγώνες, κατηγορία για την οποία προφυλακίστηκε στo σωφρονιστικό κατάστημα Ναυπλίου στις 28 Ιουνίου 2011. Στις 14 Ιουνίου 2012 αποφυλακίστηκε με απόφαση του Συμβουλίου Εφετών με την επιβολή περιοριστικών όρων όπως απαγόρευση εξόδου από την χώρα, καταβολή εγγύησης ύψους 300.000€ και απαγόρευση οποιασδήποτε ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

ADS

Δείτε τι έγραψε ο δήμαρχος Βόλου πριν λίγο:

Τι μέρα κι αυτή! Πάω να πιώ ένα καφέ σε μεγάλο ξενοδοχείο και πέφτω σε μια μεγάλη φωτογραφία – πορτρέτο του πιο Βλαμμένου που έβγαλε ποτέ αυτή η χώρα! Φτύνω τον κόρφο μου, σταυροκοπιέμαι, μουρμουρίζω ένα “ύπαγε οπίσω μου…” και προχωρώ στο εσωτερικό. Άλλη τραγική έκπληξη. Κακό συναπάντημα. Μια χούφτα επώνυμων βολεμένων και χαρτζιλικωμένων, που χρόνια ταλάνισαν τη χώρα, και που το άθροισμα των ηλικιών τους ξεπερνά τα χρόνια του Παρθενώνα! Μέχρι και τον Παπαγιάννη!!!

Τι γίνεται ρε φίλε, σε μνημόσυνο ήρθα; σκέφτομαι, κάνω το σταυρό μου πάλι, ρίχνω ένα “ο Ιησούς Χριστός νικάει κι όλα τα κακά σκορπάει”, φτύνω ξανά τον κόρφο μου και φεύγω. Στην έξοδο βλέποντας πάλι τη φωτογραφία του Βλαμμένου, θυμήθηκα. Ήρθε στο Βόλο για να τον ξανακάνουν αρχηγό. Να αποτελειώσει ο άχρηστος ό,τι άφησε όρθιο πριν τον κυνηγήσει ο λαός που κατέστρεψε…

Έφτυσα και πάλι. Κάτω αυτή τη φορά και συγγνώμη. Από σιχασιά και αηδία. Μπροστά σε αυτή την ξεφτίλα….

Related Articles

Back to top button