ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Σεφ Κουτσόπουλος αγωνιά για την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ και ο Χρηστίδης στέλνει ανοιχτή πρόσκληση

Το ΠΑΣΟΚ εδώ και λίγο καιρό έχει αρχίσει να μπαίνει δυναμικά ξανά στην πολιτική ζωή.
Το στίγμα που άφησε στην χώρα τις προηγούμενες δεκαετίες, δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.


Μέσω Twitter, ο γνωστός σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος, εξέφρασε την αγωνία του για την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ, μετά την επιστροφή του…masterchef!
Η ανάρτηση έγινε γρήγορα viral ενώ έλαβε και απάντηση από το εκπρόσωπο τύπου του κόμματος.

Η χιουμοριστική ανάρτηση του σεφ Λεωνίδας λέει: «το masterchef επιστρέφει, εσύ πότε;» συνοδεύοντας την ανάρτησή του με ένα μπρελόκ του ΠΑΣΟΚ σε σχήμα καρδιάς. 

Η απάντηση Χρηστίδη:

Είναι η δεύτερη φορά που ο διάσημος σεφ, «χτυπάει» δείχνοντας τη συμπάθειά του στο ΠΑΣΟΚ. 

Την ημέρα του τελικού του ριάλιτι μοντέλων «Greece’s Next Top Model 2» ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είχε επιλέξει και πάλι να… εμπλέξει στον σχολιασμό του το ΠΑΣΟΚ προκαλώντας και τότε την… αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη.

«Άκουσα ψηφοφορία και το χέρι “πήγε” μόνο του. #gntmgr», είχε γράψει, εξηγώντας την ανάρτησή του με μια φωτογραφία όπου φαίνεται ένα χέρι να ρίχνει μέσα σε μια κάλπη τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ.

Τότε το ΠΑΣΟΚ, από τον δικό του επίσημο λογαριασμό στο Twitter έκανε repost την ανάρτηση του σεφ, συνοδεύοντάς την με ένα βιντεάκι «GIF», με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να κάνει αναπαράσταση της σκηνής με το ιστορικό νεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου στη Δήμητρα Λιάνη, επιστρέφοντας στην Ελλάδα μετά την εγχείριση ανοιχτής καρδιάς στο Χέρφιλντ. 

Related Articles

Back to top button
Close
Close