ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας έβαλε ανοιχτή ακρόαση τον Ερντογάν, ενώ έδινε συνέντευξη

Ο νέος πρωθυπουργός της Μαλαισίας θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο τον ενθουσιασμό του για το τηλεφώνημα που δέχτηκε

Ένα αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα δέχτηκε ο νέος πρωθυπουργος της Μαλαισίας, Άνγουορ Ιμπραχίμ, την ώρα που παραχωρούσε συνέντευξη τηλέφωνου. Όταν απάντησε, άκουσε στη άλλη άκρη της γραμμής τον Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος τον κάλεσε για τον συγχαρεί για την εκλογή του. 

Ενθουσιασμένος από την κλήση ο Ιμπραχίμ, θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο την επικοινωμία του αυτή, βάζοντας σε ανοιχτή ακρόαση τον Τούρκο πρόεδρο. «Αγαπητέ αδερφέ, σε συγχαίρω με την καρδιά μου για τη νίκη του συνασπισμού, του οποίου ηγείσαι στις εκόγές της 19ης Νοεμβρίου και στην ανάληψη της πρωθυπουργίας από την πλευρά σου».

Ο Μαλαισιανός πρωθυπουργός τον ευχαρίστησε, χαρακτηρίζοντάς τον «πηγή έμπνευσης». «Ήσουν καλός αδερφός για εμένα σε δύσκολες στιγμές και ανυπομονώ να συνεργαστούμε για να ενισχύσουμε τις σχέσεις μας» πρόσθεσε. 
Ο Τούρκος πρόεδρος, από την πλευρά του, ευχήθηκε στον Ιμπραχίμ να σχηματίσει κυβέρνηση το συντομότερο δυνατό. «Έχουμε σπουδαί προοπτική συνεργασίας στους τομείς της αμυντικής βιομηχανίας, του εμπορίου, της οικονομίας και τις αντιμετώπισης της τρομοκρατίας». 

Related Articles

Back to top button