ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Μπογδάνος έβγαλε στην φόρα τα στοιχεία διαδηλωτή – Πυρά εναντίον του από το ΚΚΕ

Σκληρή ήταν η απάντηση του ΚΚΕ στην κίνηση του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία διαδηλωτή στη συγκέντρωση κατά της έλευσης του ΥΠΕΞ Μαικ Πομπέο στην Ελλάδα. 

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έγραψε στο Facebook το ονοματεπώνυμο του διαδηλωτή, όπως και το ότι ήταν υποψήφιος με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Το ΚΚΕ αντιδρώντας μίλησε για πρακτικές «χαφιεδικού τύπου» και για παραβίαση της νομοθεσίας των προσωπικών δεδομένων: «Από πού, αλήθεια, αντλεί αυτά τα στοιχεία και με ποιο δικαίωμα τα εκτοξεύει δημόσια, στοχοποιώντας, με τρόπο απαράδεκτο και παράνομο, πρόσωπα και παραβιάζοντας ακόμα και αυτήν την αστική νομοθεσία που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα;»

 «Αφού η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και τα μέσα ενημέρωσης του συστήματος δεν μπόρεσαν να αποσιωπήσουν τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και που παρά την προσπάθεια καταστολής, αυτή κατέληξε στην αμερικάνικη πρεσβεία, τώρα επιδίδονται στη συκοφάντηση και το χαφιεδισμό. Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Λογαριάζουν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο, τους εργαζόμενους, που απαιτούν η χώρα μας να μη μετατραπεί σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή εμπλέκοντας το λαό μας σε μεγάλους κινδύνους» καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close