ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Μητσοτάκης μιλάει για την κατάκτηση του Euro 2004 από την Εθνική

Δείτε live την εκπομπή του Cosmote Sport,  «2004 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ», όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά με τον Τάκη Φύσσα για την ιστορική κατάκτηση του Euro 2004

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκηςείναι ο καλεσμένος του Τάκη Φύσσα, στο τελευταίο επεισόδιο της επετειακής εκπομπής«2004 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ» για την ιστορική κατάκτηση του Euro 2004 από την Εθνική Ελλάδας. 

Το επεισόδιο προβάλλεται σήμερα Σάββατο 4 Ιουλίου, στις 20.04, στο COSMOTE SPORT 1HD,αλλά και μέσω YouTube. 

Mε φόντο το Καλλιμάρμαρο, εκεί όπου γιορτάστηκε η μεγάλη νίκη της Εθνικής ομάδας τον Ιούλιο του 2004, ο Έλληνας Πρωθυπουργός και ο πρώην διεθνής θυμούνται τη συγκινητική υποδοχή των φιλάθλων στους παίκτες της Εθνικής κατά την επιστροφή τους από την Πορτογαλία, ενώ μιλούν για το πώς η ενότητα μπροστά σε έναν κοινό σκοπό και η ομαδικότητα αποτελούν τα βασικά συστατικά της επιτυχίας. 

Δείτε Live την εκπομπή

Μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν βρέθηκε στην Πορτογαλία, παρόλο που είχε εισιτήριο, και αποκαλύπτει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Στην παρέα τους, βρίσκεται και το βαρύτιμο τρόπαιο που σήκωσαν οι διεθνείς μετά την ιστορική νίκη. 

Στην εκπομπή «2004 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ» οι θρύλοι της «χρυσής» ομάδας του 2004, Γιώργος Καραγκούνης, Αντώνης Νικοπολίδης, Άγγελος Μπασινάς, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Άγγελος Χαριστέας & Τάκης Φύσσας υποδέχονται ξεχωριστούς καλεσμένους – σε διαφορετικούς χώρους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης – και συζητούν μαζί τους για το καλοκαίρι του 2004, καθώς και την εμπειρία της Εθνικής ομάδας στην Πορτογαλία

Related Articles

Back to top button