ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Διαμαντίδης απογειώνει το ΠΑΣΟΚ στην Β Πειραιά που πάει για μεγάλη έκπληξη

Η Β Πειραιά, ήταν για πολλά χρόνια, ένα ισχυρό κάστρο για το ΠΑΣΟΚ και η Χαριλάου Τρικούπη, ελπίζει πλέον στην ανάκαμψη

Εκεί εκλέγονταν βουλευτές η Μελίνα, ο Λαλιώτης, ο Νιώτης κα. Ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ με μεγάλη προσφορά στην ευρύτερη περιοχή. Όμως, στις προηγούμενες εκλογές, το κόμμα, λόγω των πανελλαδικών ποσοστών, δεν έβγαλε βουλευτή.

Σε εκείνες τις εκλογές του 2019, πρωτιά είχε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, εγγονός του αείμνηστου αντιστασιακού βουλευτή Δημήτρη Διαμαντίδη, ιδιαίτερα αγαπητό στην περιοχή. Σε αυτές τις εκλογές, ο Δημήτρης, έχει μπει για τα καλά στον εκλογικό αγώνα. Όχι μόνο δεν απογοητεύτηκε που παρά την πρωτιά, δεν βγήκε βουλευτής, αλλά έχει κυριολεκτικά, φουλάρει τις μηχανές. Οργώνει όλη την Β Πειραιά, πηγαίνοντας σε λαϊκές, πόρτα πόρτα και κάνοντας μεγάλες συγκεντρώσεις. Το ευχάριστο στην εκλογική εκστρατεία, είναι και οι σχέσεις που έχει δημιουργήσει ο Δημήτρης Διαμαντίδης με τους συνυποψηφίους του, φτιάχνοντας οικογενειακό κλίμα για το ΠΑΣΟΚ της Β Πειραιά.

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά από τις κυλιόμενες μετρήσεις, με την Χαριλάου Τρικούπη, σύμφωνα με πληροφορίες, να είναι ενθουσιασμένη. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η ομιλία Ανδρουλάκη στον Κορυδαλλό, με τον Δ. Διαμαντίδη στο πλευρό του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Διαμαντίδης έχει πλέον εξασφαλίσει την βουλευτική έδρα!

Related Articles

Back to top button