ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Νέο θρίλερ με τον Διαματάρη: Είχε αποβληθεί τελικά από το Columbia;

Σύμφωνα με το έγγραφο που δημοσιεύει η εφημερίδα «Καλάμι», στο οποίο αναγράφεται το όνομα του Αντώνη Διαματάρη, με ημερομηνία 24 Φεβρουαρίου 1977, ο ίδιος είχε αποβληθεί για «ακαδημαϊκούς λόγους» από το Πανεπιστήμιο τον Ιανουάριο του ίδιου έτους

Μπορεί ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, Αντώνης Διαματάρης, να ισχυριζόταν σχετικά με το περιβόητο πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο Columbia ότι δεν ολοκλήρωσε τον κύκλο των μαθημάτων λόγω οικονομικών προβλημάτων, ωστόσο σύμφωνα με αποκαλυπτικά έγγραφα που έφερε στο φως η ομογενειακή διαδικτυακή εφημερίδα «Καλάμι», ο ίδιος είχε αποβληθεί από το Πανεπιστήμιο το 1977.

Σύμφωνα με το έγγραφο που δημοσιεύει η εφημερίδα στο οποίο αναγράφεται το όνομα του Αντώνη Διαματάρη, με ημερομηνία 24 Φεβρουαρίου 1977, ο ίδιος είχε αποβληθεί για «ακαδημαϊκούς λόγους» από το Πανεπιστήμιο τον Ιανουάριο του ίδιου έτους.

Παράλληλα, η εφημερίδα έφερε στο φως και μια επιστολή του εν λόγω Πανεπιστημίου προς τον κ. Διαματάρη, στις 3 Φεβρουαρίου του 2020 η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως έψαξαν στα αρχεία τους και διαπίστωσαν ότι τον Ιανουάριο του 1977 ο κ. Διαματάρης είχε αποβληθεί, γεγονός που επιβεβαιώνει το αρχικό έγγραφο.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, ότι την περίοδο που ο ίδιος ισχυριζόταν ότι έχει οικονομικά προβλήματα γι’ αυτό και εγκατέλειψε το Πανεπιστήμιο, σύμφωνα με δική του μαρτυρία, είχε αγοράσει ποσοστό του Εθνικού Κήρυκα, ενώ δύο χρόνια μετά αγόρασε και το υπόλοιπο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου μια εβδομάδα μας παρουσίαζε… γεμάτος υπερηφάνεια, ποζάροντας δίπλα στον πρωθυπουργό, το μεταπτυχιακό από το Columbia, για να μας αποδείξει ότι πράγματι υπάρχει.

Related Articles

Back to top button