ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Με αντιεμβολιαστικό οίστρο ο Ποτσέπης βρίζει και απειλεί

Ο Τάσος Ποτσέπης ή όπως είναι πιο γνωστός «Αγάπη Μόνο» με ένα νέο βίντεο επιχειρεί να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας για άλλη μια φορά πάνω του.

Ο νεαρός, που έχει περάσει από πολλά πλατό trash εκπομπών της τηλεόρασης, εξαπολύει επίθεση για τα μέτρα για τονκοροναϊό, χωρίς όμως να κατονομάζει κάποιον συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του στο Facebook. Να σημειώσουμε ότι ο ίδιος είχε πάρει μέρος σε πρόσφατη πορεία αντιεμβολιαστών.

ADS

Υπενθυμίζεται επίσης ότι ο εν λόγω κύριος υπηρετεί πλέον ως συνοριοφύλακας. 

Ο «Αγάπη Μόνο» γράφει χαρακτηριστικά (πάντα με τα χαρακτηριστικά κεφαλαία γράμματα): «ΓΚ@ΝΤΕΜΟΣ@ΥΡΑ ΓΟΥΡΛΟΜ@ΤΗ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΠΙΣΩ & ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΤ Θ Σ ΣΤΗΣΩ ΣΤ 4 ΣΤ 4 Θ Σ ΣΤΗ ΣΩ».

Στη συνέχεια καλεί τους ακόλουθούς του να προβάλλουν το μήνυμά του. «ΚΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑΓΚ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠ ΦΙΛΟΥΣ/ΕΣ Σ Π ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΠ ΥΠΕΡ ΒΑΗΡΑΛ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ ΣΟΥΠΕΡΠΟΤΣΕΠ @potsepis_kwstas», τους προτρέπει.

Δείτε το βίντεο του «Αγάπη Μόνο»

Να θυμίσουμε ότι σε «σίριαλ» είχε μετατραπεί η πρόσληψή του ή όχι ως συνοριοφύλακας, ενώ είχε πάρει μέρος σε πορεία δίπλα στον φυλακισμένο για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. Τον περασμένο Φεβρουάριο είχε ανακοινώσει την πρόσληψή του με ανάρτηση στο Instagram, όπου επίσης διατηρεί λογαριασμό.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button