ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Λαγός: Τσιράκι του συστήματος η δικαιοσύνη

Με ένα οργισμένο τουίτ σχολίασε την σημερινή απόφαση της δικαιοσύνης ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός.

Αυτη είναι η Ελληνική δικαιοσύνη.τσιρακι και δουλικο σκυλάκι του συστήματος.χαίρομαι που σας πολεμώ.ούτε θα κάνω πισω σε τίποτα.ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.συνεχίζω πιο αποφασισμένος #εφετειο #skai_xeftiles #ΝΔ_Χουντα” έγραψε πριν λίγο.

Στο μεταξύ, ο Νίκος Ανδρουλάκης έστειλε επιστολή για να εκδιωχθεί ο Λαγός από την ευρωβουλή, μετά την σημερινή απόφαση.

Δείτε τι έγραψε:

Μετά την απόφαση της Ελληνικής δικαιοσύνης για την Χρυσή Αυγή, με επιστολή μου προς τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, David Sassoli, τον καλώ να εκκινήσει άμεσα τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να απαγορευθεί η συμμετοχή του καταδικασθέντα Ευρωβουλευτή Γ. Λαγού, στις εργασίες του μοναδικού Δημοκρατικά εκλεγμένου οργάνου της Ένωσης.

➡️ Αναλυτικά η επιστολή προς τον κ. Sassoli:

Σήμερα το πρωί, έπειτα από μία μαραθώνια δικαστική διαδικασία που ξεκίνησε πριν από 7 χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η Ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασε το Νεοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση, υπεύθυνη για δολοφονίες και για επιθέσεις σε μετανάστες και πολιτικούς της αντιπάλους. Σε μία προσπάθεια να διατηρήσουν κοινοβουλευτική ασυλία και να προστατευτούν από τη δικαιοσύνη, μέλη της οργάνωσης αυτής κατέβηκαν στις ευρωεκλογές όπου δυστυχώς εξέλεξαν δύο Ευρωβουλευτές. Ένας από αυτούς, ο Ιωάννης Λαγός, είναι μεταξύ αυτών που καταδικάστηκαν σήμερα από την Ελληνική Δικαιοσύνη για διεύθυνση Εγκληματικής Οργάνωσης, καθώς συμμετείχε στην ηγεσία της Χρυσής Αυγή, έχοντας ουσιαστική συμμετοχή στα εγκλήματα τα οποία διέπραξαν.

Θεωρώ ότι είναι καθήκον μας να προστατεύσουμε το θεσμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και σας καλώ να εκκινήσετε άμεσα τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να απαγορευθεί η συμμετοχή του εν λόγω Ευρωβουλευτή στις εργασίες του μοναδικού Δημοκρατικά εκλεγμένου οργάνου της Ένωσης.

Σήμερα η Ελληνική Δικαιοσύνη έκανε το πρώτο βήμα. Σας καλώ στο πλαίσιο αυτό να κάνετε το επόμενο.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close