ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κρεμαστινός: «Είχαν προτείνει στον Ανδρέα να εκτελέσει τον Κουρή»

Απίστευτα στοιχεία φέρνει στην δημοσιότητα ο πρώην Υπουργός και προσωπικός γιατρός του Ανδρέα Παπανδρέου, Δημήτρης Κρεμαστινός.

Εντύπωση προκαλεί η αποκάλυψη του πρώην υπουργού πως είχαν προτείνει στον Ανρέα σε σύσκεψη με τη συμμετοχή μυστικών υπηρεσιών την εκτέλεση του Γιώργου Κουρή την εποχή που δημοσίευε προσωπικές φωτογραφίες της Δήμητρας Λιάνη.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου αρνήθηκε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, λέγοντας πως “όταν ένας πρωθυπουργός υιοθετεί εγκληματικές σκέψεις, παίρνει διαζύγιο με την Δημοκρατία”.

Σύμφωνα με τον κ. Κρεμαστινό ο Κουρής εκδικούταν έτσι το ΠΑΣΟΚ που δεν του είχε δώσει ένα τεράστιο ποσό το οποίο ζητούσε. Ο πρώην υπουργός μίλησε για την περίοδο του Ειδικού Δικαστηρίου, τη σχέση του Ανδρέα με την Αριστέρα και τα σχέδια του να φέρει τα Αραβικά κεφάλαια στην Ελλάδα. Αναφέρθηκε στα λάθη που έκανε ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ αλλά και στο γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της πορείας του άλλαξε απόψεις ενώ αποκάλυψε άγνωστες πτυχές για τις μάχες που έδωσε για τη ζωή του αλλά και πως αντιμετωπίστηκε όταν πλέον είχε παραιτηθεί.

Tags

Related Articles

Close
Close