ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Κεραυνοί» Πολάκη κατά του εισαγγελέα για την κλήση του μετά από τη μήνυση Φουρθιώτη

«Κεραυνούς» κατά του εισαγγελέα Πρωτοδικών, Απόστολου Ανδρέου, εξαπολύει ο Παύλος Πολάκης με αφορμή την κλήση του για ανωμοτί κατάθεσή, μετά από τη μήνυση του Μένιου Φουρθιώτη, ζητώντας από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα, να προχωρήσει σε πειθαρχικό έλεγχο και τιμωρία του.

Παράλληλα, διερωτάται εύλογα γιατί ανατέθηκε η προανάκριση της υπόθεσης στο «Τμήμα ασφαλείας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος» και προσθέτει: «λες και κινδυνεύει το πολίτευμα από μέλος του Ελληνικού κοινοβουλίου  (ή από τον δημοσιογράφο Κωστα Βαξεβάνη)».

ADS

Όπως επισημαίνει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: «παρεβη τα άρθρα 61 και 62 του Συντάγματος που σαφώς ορίζουν πως Βουλευτης δεν καλείται σε απολογία ούτε διώκεται αν δεν προηγηθεί άδεια ή άρση της ασυλίας από τη Βουλή των Ελλήνων.Άγνοια νόμου από εισαγγελικό λειτουργό ιδιαίτερα δεν γίνεται ούτε δεκτή ούτε ανεκτή».

Επίσης: «ανέθεσε την προανάκριση της εν λόγω υποθεσης στο «Τμήμα ασφαλείας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος» της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, λες και κινδυνεύει το πολίτευμα από μέλος του Ελληνικού κοινοβουλίου !!! (ή από το δημοσιογράφο Κωστα Βαξεβάνη που εκληθη και αυτός από το ίδιο τμήμα για την ίδια μήνυση».

Ο Παύλος Πολάκης τονίζει ότι «ο εν λόγω εισαγγελέας,όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες δημοσιευμάτων που κοινοποιώ) έχει ιδιαίτερο «ιστορικό» υποθέσεων που ασκεί διώξεις η αρχειοθετει. (Προφανως ολως τυχαιως και εκ παραδρομης…»

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button