ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κασσελάκης: Γιόρτασε την ολοκλήρωση της θητείας του με το τραγούδι «απολύομαι και τρελαίνομαι»

Με το τραγούδι «απολύομαι και τρελαίνομαι» γιόρτασε, χθες, χορεύοντας ο Στέφανος Κασσελάκης τη λήξη της 20ήμερης θητείας του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφού ορκίστηκε χθες το πρωί στη Θήβα όπου υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, πήρε πενθήμερη άδεια και στη συνέχεια θα επιστρέψει στις 3 Απριλίου προκειμένου να πάρει το χαρτί της απόλυσής του.

Υπενθυμίζεται ότι η χθες ήταν δίπλη η χαρά για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αφού εκτός από την ορκωμοσία του είχε και τα γενέθλιά του. 

Το μεγάλο πάρτι για τα 36α γενέθλια του Στέφανου Κασσελάκη έγινε στου Ψυρρή σε γνωστό μοντέρνο μεζεδοπωλείο. Εκεί βρέθηκε και ο σύντροφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Τάιλερ Μακμπέθ ο οποίος επέστρεψε από τις ΗΠΑ, αλλά και πλήθος κόσμου, προσκεκλημένοι του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε, χθες, στου Ψυρρή λίγο μετά τις 9 το βράδυ, κρατώντας τη σκυλίτσα του Φάρλι. Μαζί του και ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ ο οποίος επέστρεψε από τις ΗΠΑ για να παρευρεθεί το πρωί στην ορκομωσία του. 

Στο πάρτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και ο αδερφός του Στέλιος Κασσελάκης ο οποίος ήρθε από την Αμερική. Στο βίντεο που ακολουθεί ο Στέλιος Κασσελάκης συνομιλεί με τη Ράνια Θρασκιά.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το πάρτι στου Ψυρρή


Πάρτι γενεθλίων Στέφανου Κασσελάκη (1)


Στο πάρτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και ο αδερφός του Στέλιος Κασσελάκης ο οποίος ήρθε από την Αμερική.

Πάρτι γενεθλίων Στέφανου Κασσελάκη (4)
Πάρτι γενεθλίων Στέφανου Κασσελάκη (2)
kasselakis-1
kasselakis-2
kasselakis-3
kasselakis-4
kasselakis-m
kasselakis-5
kasselakis-6
kasselakis-7
kasselakis

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button