ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Καρίπογλου: “Τον Άδωνι δεν τον ενοχλεί που όλα στο Υπουργείο του πάνε κατά διαβόλου;”

Την παρέμβαση του πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην προέδρου της Δράσης, Αντύπα Καρίπογλου, προκάλεσε η “υστερική κρίση ρουτίνας, όπως την χαρακτηρίζει, του Άδωνι Γεωργιάδη σε τηλεπαράθυρο.

Ο δικηγόρος από την Δράμα που δεν συνηθίζει να “μασάει” τα λόγια του, αντέδρασε έντονα στην αναφορά του υπουργού ανάπτυξης.

Δείτε τι έγραψε πριν λίγο:

Αντιλαμβάνομαι (δεν αποδέχομαι, αντιλαμβάνομαι) την δυσκολία του πρωθυπουργού να επιβάλει τα αναγκαία μέτρα στην Εκκλησία της Ελλάδας. Τους υπουργούς και τους βουλευτές του δεν μπορεί να τους μαζέψει διακριτικά και να τους πει να μην φορτώνουν το κλίμα και να μην προωθούν πρακτικές, τις οποίες η κυβέρνησή του, εν τέλει, θα πληρώσει; Έβλεπα πριν τον Άδωνι σε μια υστερική κρίση ρουτίνας να “απαγορεύει” στους συριζαίους και στους άθεους να μιλάνε για την Θεία Κοινωνία, γιατί “εκνευρίζεται”. Το ότι στο υπουργείο του όλα πάνε κατά διαβόλου, δεν τον εκνευρίζει, σου λέει θα τα ρίξω στον κορωνοϊό και στην ατυχία που μας βρήκε, θα με ξαναψηφίσουν οι πατρίς-θρησκεία-οικογένεια και ο μήνας έχει εννιά.

Related Articles

Back to top button
Close
Close