ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Καραμανλής: «Δεν ισχύουν τα σενάρια αποχώρησης μου»

«Δεν ισχύουν τα σενάρια αποχώρησης», διαμηνύουν στη Realnews συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, όπως φαίνεται σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας.

Μάλιστα, το δημοσίευμα της εφημερίδας περιγράφει τι προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα ο πρώην πρωθυπουργός και τι λέει σε στενούς του συνεργάτες.

Σημειώνεται, πως την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Κώστας Καραμανλής θα αποχωρούσε από την πολιτική.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, που επικαλούνταν τα «Παραπολιτικά», στο δημοσίευμα αναφερόταν πως «με αφορμή τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει εν όψει της Προεδρικής εκλογής -γίνεται (και) μια κουβέντα που σχετίζεται με το ενδεχόμενο ο πρωθυπουργός να προτείνει τον κ. Καραμανλή για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα- άρχισε να κυκλοφορεί ευρέως αυτό που υπήρχε ως φήμη αναφορικά με την απόφαση του πρώην πρωθυπουργού να τερματίσει την πολιτική του διαδρομή. Πλέον, έχει αρχίσει να το λέει και προς τους συνομιλητές του, επισημαίνοντας με νόημα ότι ‘’θα πρέπει να ξέρεις πότε να φύγεις’’. Μάλιστα, στους ‘’φανατικούς’’ δεν αφήνει καμία ελπίδα μεταστροφής των σχεδίων του. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Κώστας Καραμανλής όχι μόνο δεν είναι διατεθειμένος να αποδεχτεί οποιαδήποτε πρόταση για την Προεδρία της Δημοκρατίας, αλλά απεναντίας έχει καταλήξει στην απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό πολιτική. ‘’Κάποια στιγμή όλα τελειώνουν…’’, υποστηρίζει στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις που έχει με πολιτικούς του φίλους, κλείνοντας κάθε παράθυρο μελλοντικής του εμπλοκής στα πολιτικά δρώμενα. Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ενημερώσει σχετικώς και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ δεν αποκλείεται να δημοσιοποιήσει πριν από την έναρξη των διαδικασιών της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας την οικειοθελή αποστρατεία του…».

Related Articles

Back to top button