ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Καμπάνα στον βουλευτή της ΝΔ Χρυσομάλλη – Παραβίασε τα μέτρα σε ξενοδοχείο στο Κολωνάκι

Επίπληξη από το κόμμα

Δεν ξέφυγε από τα πρόστιμα για μη τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό ούτε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μίλτος Χρυσομάλλης. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γ.Γ. της Κ.Ο. της Ν.Δ., Ιωάννη Μπούγα, ο βουλευτής -αφού του επιβλήθηκε το πρόστιμο – κλήθηκε και του έγινε αυστηρή επίπληξη.

Η ανακοίνωση της Ν.Δ.

Στην ανακοίνωση της Ν.Δ. αναφέρεται για τον βουλευτή:

Κατά τη διάρκεια ελέγχου για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων προστασίας από την πανδημία, την 3η Μαρτίου 2021, διαπιστώθηκε παραβίασή τους από τον Βουλευτή Μεσσηνίας, κ. Μίλτο Χρυσομάλλη.

Στον Βουλευτή επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., κ. Ιωάννης Μπούγας, κάλεσε τον κ. Χρυσομάλλη και του απηύθυνε αυστηρή επίπληξη.

Το πρόστιμο σε ξενοδοχείο στο Κολωνάκι

Σημειώνεται ότι το πρόστιμο στον βουλευτή Μεσσηνίας Μίλτο Χρυσομάλλη κόπηκε την Τετάρτη, 03 Μαρτίου, από ελεγκτές της ΕΑΔ, στο πλαίσιο ελέγχου σε ξενοδοχείο στο Κολωνάκι, όπου βρισκόταν ο κ. Χρυσομάλλης και εντοπίστηκε να παραβιάζει τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Ο έλεγχος στην περιοχή του Κολωνακίου γινόταν σε συνεργασία με στελέχη της αστυνομίας. Οι πληροφορίες θέλουν τον βουλευτή να είχε στήσει ένα “μίνι τσιμπούσι” στο λόμπυ του ξενοδοχείου στο οποίο δεν διέμενε, ενώ όπως προέκυψε και οι άλλοι συνδαιτημόνες και εκείνος, δεν φορούσαν μάσκες. Και σαν να μην έφθανε αυτό, οι συμμετέχοντες στο αυτοσχέδιο πάρτι κάπνιζαν αρειμανίως..

Στο πλαίσιο του ελέγχου:

-Βεβαιώθηκαν σε φυσικά πρόσωπα τρία διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ για μη τήρηση της υποχρέωσης χρήσης μάσκας.

-Βεβαιώθηκαν σε φυσικά πρόσωπα δύο διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβίαση του περιορισμού της κυκλοφορίας, διότι βρίσκονταν στο ξενοδοχείο και δεν περιλαμβάνονταν στους διαμένοντες, όπως προέκυψε από τη λίστα με τους διαμένοντες που παρουσιάστηκε στο κλιμάκιο ελέγχου.

-Βεβαιώθηκε στην επιχείρηση διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας 15 ημερολογιακών ημερών, διότι έγινε χρήση του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο ισόγειο, από άτομα που δεν περιλαμβάνονταν στους διαμένοντες του ξενοδοχείου όπως προέκυψε από τη σχετική λίστα.

Επίσης, ως προς την εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας βεβαιώθηκε στην επιχείρηση διοικητικό πρόστιμο ύψους 500 ευρώ για μη λήψη αποτρεπτικών μέτρων.

Related Articles

Back to top button