ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Εισβολή του ΠΑΜΕ στο Υπουργείο Εργασίας

Τα μέλη του ΠΑΜΕ ξήλωσαν τα ρολά, διέσχισαν στη στοά και μπήκαν στο κτίριο, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης

 

«Ντου» από τα μέλη του ΠΑΜΕ στο Υπουργείο Εργασίας πριν από λίγο. Μετά από συγκέντρωση στην Ομόνοια για το πολυνομοσχέδιο αντιπροσωπεία έφτασε στο Υπουργείο Εργασίας και ζήτησε συνάντηση με την αρμόδια υπουργό, Έφη Αχτσιόγλου.

Το αίτημα τους δεν έγινε δεκτό και τότε τα μέλη του ΠΑΜΕ ξήλωσαν τα ρολά, διέσχισαν στη στοά και μπήκαν στο κτίριο, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης.

«Περνάμε στην αντεπίθεση.Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στην απεργία» έγραφαν τα πανό.

Μάλιστα, οι διαδηλωτές έφτασαν στο γραφείο της Αχτσιόγλου στον 8ο όροφο,  έσπασαν την πόρτα και αναποδογύρισαν και τραπέζια.

Τελικά τόσο η Έφη Αχτσιόγλου όσο και η Θεανώ Φωτίου συνάντησαν τους εκπροσώπους των σωματείων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.

Η Υπουργός και οι διαδηλωτές συζήτησαν σε έντονο ύφος.  Η Έφη Αχτσιόγλου και η Θεανώ Φωτίου εξέφρασαν απορία για το σπάσιμο της πόρτας, και στη συνέχεια αρνήθηκαν να απαντήσουν στις επίμονες ερωτήσεις και τα αιτήματα για απόσυρση του νέου συνδικαλιστικού νόμου.

Στο τέλος η υπουργός Εργασίας και η Θεανώ Φωτίου αποχώρησαν από την συνάντηση, με τα σωματεία να εκφράζουν την οργή τους φωνάζοντας συνθήματα.

Related Articles

Close
Close