ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η Ραλλία Χρηστίδου έστειλε εξώδικο στον Ψαριανό για την fake φωτογραφία της

Για υποτιμητική και σεξιστική ανάρτηση εναντίον της κατηγορεί τον Γρηγόρη Ψαριανό η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου.

Εξώδικο στον Γρηγόρη Ψαριανό για την υποτιμητική και σεξιστική ανάρτησή του, την οποία αρνήθηκε να ανακαλέσει ή να ανασκευάσει, αποσύροντας μονάχα τη φωτογραφία αφήνοντας όμως στη θέση του το σχόλιο που τη συνόδευε. 

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της η Ραλλία Χρηστίδου «Η συνέχεια, κι εφόσον ο ανωτέρω δεν προβεί σε όλα όσα ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ο Νόμος εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, είναι η κατάθεση αγωγής σε βάρος του για την ικανοποίηση της ηθικής μου βλάβης.

Επίσης, υπέβαλα έγκληση κατά του Κλεάνθη Λοΐζου (ΜΗΝΥΣΗ) για την δυσφημιστική και εξυβριστική ανάρτησή του, καθώς με αποκάλεσε “τσουλί” επικαλούμενος μια φωτογραφία μου – ΠΡΟΙΟΝ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ- από το βήμα της Βουλής.

Όπως προανήγγειλα, δεν θα επιδεικνύω ΚΑΜΙΑ πλέον ΑΝΟΧΗ σε κάθε είδους δυσφημιστικά, προσβλητικά, σεξιστικά και εξυβριστικά σχόλια. Η Αριστερά αποτελούσε ανέκαθεν στόχο των κάθε λογής φασιστοειδών. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελούσε και αποτελεί στόχο του κάθε “μόνιμου ιδιοκτήτη της εξουσίας”.

Οι γυναίκες αποτελούμε διαχρονικά στόχο του κάθε συμπλεγματικού που δυσκολεύεται να αποδεχθεί ότι το ΦΥΛΟ ΟΥΤΕ προσδιορίζει, ΟΥΤΕ υπαγορεύει τη ΣΤΑΣΗ και την ΠΟΡΕΙΑ μας στη ζωή.

Ανεξαρτήτως αν οι παραπάνω προσωπικές επιθέσεις των “κυρίων” Λοΐζου και Ψαριανού σε βάρος μου είχαν αμιγώς πολιτικά ή αμιγώς σεξιστικά κίνητρα ή αν αποτελούσαν ένα γόνιμο συνδυασμό, η απάντησή μου είναι η ίδια:
ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ!»

Related Articles

Back to top button