ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η Νίνα Κασσιμάτη… καρφώνει τον Ραγκούση: Εάν εκλεγεί ποτέ βουλευτής, θα τον ειδοποιήσουμε

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε κατά του στελέχους της αξιωματικής αντιπολίτευσης χωρίς όμως να τον κατονομάζει

Επίθεση εναντίον του Γιάννη Ραγκούση, χωρίς να τον κατονομάζει, εξαπέλυσε η Νίνα Κασιμάτη μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook.
Η βουλευτής της Β´ Πειραιά εκτιμά ότι ήταν φωτογραφική για την ίδια η ερώτηση που κατέθεσε προς τον Στέφανο Κασσελάκη, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τηχθεσινή θυελλώδη συνεδρίαση του οργάνου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ραγκούσης κατά τη χθεσινή συνεδρίαση ζήτησε να μάθει για το αν θα υπάρξουν μέτρα κατά των βουλευτών που δεν θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Το μέλος της κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου, που παρακαθόταν με τους ακροδεξιούς Βορίδη, Άδωνι, Καρατζαφέρη —και από θέσεις ευθύνης του το ΠΑΣΟΚ πήγε στο 12%, όπως ανάλογα και ο ΣΥΡΙΖΑ στο 17% — έχει πολύ ελεύθερο χρόνο μετά από τις τελευταίες εκλογές, αλλά και την εσωκομματική ήττα του, για να πυροδοτεί συστηματικά την εσωστρέφεια στο κόμμα μας την ώρα που στόχος μας είναι η επικίνδυνη κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Από διαρροή στα ΜΜΕ πληροφορηθήκαμε πως «θέλει να ξέρει» προκαταβολικά τι κυρώσεις θα επιβάλει ο Πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης στους βουλευτές, που τυχόν καταψηφίσουν σήμερα. Αν εκλεγεί ποτέ Βουλευτής, θα τον ειδοποιήσουμε. #Κασιμάτη #Βπειραιά #ΣΥΡΙΖΑ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button