ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η Νάνσι Πελόζι έκανε εξορκισμό για να διώξει τα… κακά πνεύματα από το σπίτι της μετά την εισβολή του Ντεπάπ

Ο 42χρονος Ντέιβιντ Ντεπάπ επιτέθηκε και χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι τον 82χρονο Πολ και περίμενε την Νάνσι να επιστρέψει – «Νομίζω ότι νιώθει πραγματικά ένοχη» εξήγησε η κόρη τους

Τα κακά πνεύματα ήταν «υπεύθυνα» για την εισβολή στην πολυτελή κατοικία της πρώην προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων και την επίθεση σε βάρος του Πολ Πελόζι, με αποτέλεσμα εκείνη να φωνάξει ιερείς και να κάνουν εξορκισμούς στο σπίτι της στο Σαν Φρανσίσκο και να το απαλλάξουν από την κακή ενέργεια.

Ένας 42χρονος Καναδός από το Ρίτσμοντ, ένα προάστιο του Σαν Φρανσίσκο, συνελήφθη στις 28 Οκτωβρίου μέσα στην κατοικία των Πελόζι αφού η αστυνομία ανταποκρίθηκε στην κλήση 911 που έλαβε από τον Πολ Πελόζι. Είπε στους αξιωματικούς ότι κοιμόταν όταν ένας άντρας που δεν είχε ξαναδεί μπήκε στην κρεβατοκάμαρά του αναζητώντας να απαγάγει τη Νάνσι Πελόζι.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 82χρονο σύζυγό της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων και τον 42χρονο δράστη Ντέιβιντ Ντεπάπ να τσακώνονται για ένα σφυρί, αλλά ο 42χρονος απέκτησε τον έλεγχο και χτύπησε το θύμα στο κεφάλι, σύμφωνα με το εξασέλιδο κατηγορητήριο, ενώ ήθελε να τον δέσει και να περίμενε τη Νάνσι να φτάσει στο σπίτι.

Για το σοκαριστικό περιστατικό η Νάνσι έκανε εξορκισμό ελπίζοντας να αποφευχθεί αντίστοιχο συμβάν στο μέλλον. «Νομίζω ότι αυτό βάραινε πολύ την ψυχή της. Νομίζω ότι ένιωθε πραγματικά ένοχη», είπε η κόρη της, Αλεξάνδρα, στους New York Times.

«Νομίζω ότι αυτό την “τσάκισε” πραγματικά. Κατά τη διάρκεια της Ημέρας των Ευχαριστιών, είχε ιερείς να έρχονται στο σπίτι και να προσπαθούν να κάνουν εξορκισμό διαβάζοντας προσευχές για να φύγει το κακό».

Θυμίζεται πως ο 42χρονος Ντέιβιντ Ντεπάπκατηγορήθηκε για επίθεση σε μέλος της οικογένειας αξιωματούχου των ΗΠΑ και ότι προσπάθησε να απαγάγει έναν Αμερικανό αξιωματούχο λόγω της εκτέλεσης των επίσημων καθηκόντων του.

Η πρώτη κατηγορία επισύρει μέγιστη ποινή 30 ετών σε ομοσπονδιακή φυλάκιση και η δεύτερη μέγιστη ποινή φυλάκισης 20 ετών.

Ως αποτέλεσμα της επίθεσης ο Πολ Πελόζι μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση ενός κατάγματος κρανίου εκτός από άλλους τραυματισμούς.

Related Articles

Back to top button