ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η φωτογραφία του Πολάκη σε τραπέζι με φίλους προκαλεί αντιδράσεις – «Εμείς θα το γλεντιζομε κι όπου το βγάλει»

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στην οποία, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, φωτογραφίζεται σε φιλικό τραπέζι με άλλα άτομα. 

«Σήμερα στα Χανια μετά από δυο χειρουργεία στο σπίτι του αγαπημένου φίλου και συντρόφου του Γιάννη του Λουφαρδακη και της γυναίκας του της Κατερίνας για τη γιορτή του γιου τους του Μιχάλη!», έγραψε ο Παύλος Πολάκης σε λεζάντα με την οποία συνόδευε τις φωτογραφίες.  

«Εμείς θα το γλεντιζομε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλασει», πρόσθεσε αναφέροντας ακόμα πως «ιστορία θα γράψουν οι παρέες και στην καραντίνα!!!».

«ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!», ήταν η φράση με την οποία κατέληγε η ανάρτησή του βουλευτή Χανίων. 

Νέα Δημοκρατία: Παρακινεί τους πολίτες να παρανομούν 

«Ο ιατρός και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Πολάκης, γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας και παρακινεί τους πολίτες να παρανομούν», αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ. «Αν αυτό δεν αποτελεί κεντρική γραμμή από τον κ. Τσίπρα, τότε οφείλει άμεσα να διαγράψει τον κ. Πολάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Related Articles

Back to top button