ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η απίστευτη γκριμάτσα του Άδωνι στην είσοδο της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Μπορεί πλέον τα φώτα της δημοσιότητας να μην την βρίσκουν το ίδιο λαμπερή όπως πριν λίγα χρόνια, η πρόεδρος όμως της Πλεύσης Ελευθερίας, συνεχίζει να κεντρίζει το ενδιαφέρον σε κάθε της εμφάνιση.

Στην σημερινή συνεδρίαση των φοιτητών, στο πλαίσιο του θεσμού του Μοντέλου Βουλής των Ελλήνων, η είσοδος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, έγινε ενώ στο βήμα για να απευθύνει χαιρετισμό, ήταν ο… «φίλος της» Άδωνις Γεωργιάδης.

Στο πέρασμά της, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, αντέδρασε με την απίστευτη γκριμάτσα που βλέπετε στο βίντεο:

Το Μοντέλο Βουλής των Ελλήνων αποτελεί το πρώτο συνέδριο προσομοίωσης των διαδικασιών της Βουλής των Ελλήνων, όπου νέοι φοιτητές από κάθε σχολή της χώρας και του εξωτερικού λαμβάνουν θέσεις βουλευτών και υπουργών, συζητούν θέματα που απασχολούν την Ελλάδα και αποφασίσουν ψηφίζοντας τα δικά τους νομοσχέδια.

Το συνέδριο αποτελεί πιστή προσομοίωση της νομοθέτησης στην Ελλάδα, με σκοπό οι νέοι να εξοικειωθούν με αυτήν και συνεπώς να εκτιμήσουν βαθύτερα τις δημοκρατικές διαδικασίες του Ελληνικού Πολιτεύματος. Το Μοντέλο Βουλής των Ελλήνων προσομοιώνει συγκεκριμένους ρόλους που συνεισφέρουν στην νομοθετική διαδικασία του Κοινοβουλίου.

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, το σύνδριο διοργανώνεται στην Αθήνα, στις 9-12 Μαρτίου 2018. Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 1000 φοιτητές έχουν συμμετάσχει στις διαδικάσιες της προσομοίωσης σε ρόλους Βουλευτών, Υπουργών, Προέδρων, Νομικών Συμβούλων, Δημοσιογράφων και Εθελοντών.

Related Articles

Close
Close