ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η απήχηση του Κινήματος Αλλαγής στους νέους προσωπικό στοίχημα για τη νέα γενιά του κόμματος

Σε προσωπικό στοίχημα έχει μετατρέψει την απήχηση του Κινήματος Αλλαγής στους νέους η νέα γενιά του

Συγκεκριμένα, αυτο το Σαββατοκύριακο πραγματοποιείται στη Θεσσαλονικη συλλογη τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διανεμηθούν ενόψει των Χριστουγέννων στα παιδιά που φιλοξενεί το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φιλυρο.

Οι  νέοι του Κινήματος Αλλαγής ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Φώφης Γεννηματά και ενόψει του επικείμενου Συνεδρίου Νεολαίας του Κινήματος Αλλαγής το οποίο έχει προαναγγείλει ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστουδουλάκης  δίνουν ένα βροντερό παρόν καθώς έχουν ήδη πραγματοποιήσει πολυάριθμες δράσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το τελευταίο χρονικό διάστημα. 

Παράλληλα, οργανώνεται από τη Νέα Γενιά η Συνδιάσκεψη της Νεολαίας η οποία θα γίνει παράλληλα με τη Συνδιάσκεψη του κόμματος, στα μέσα Μαρτίου, αλλά και μια Προσυνδιάσκεψη στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη. Φαίνεται ότι το «συγκεκριμένοι νέοι σε θέσεις κλειδιά δεν αρκεί για να επικοινωνήσουμε με τη νέα γενιά» που επαναλαμβάνει ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ενέπνευσε τους νέους του Κινήματος Αλλαγής και έχουν πάρει την υπόθεση στα χέρια τους.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close